1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
26-03-2014 19:15

Κορυφαία η Γιόσοβιτς

Μετά την καταπληκτική της εμφάνιση κόντρα στον Ολυμπιακό δεν θα μπορούσε να μην πάρει τον τίτλο της πολυτιμότερης παίχτριας (MVP) για την 22η αγωνιστική της Α1 Γυναικών. Ο λόγος για την Σέρβα διαγώνια της ΑΕΚ Γέλενα Γιόσοβιτς που με 18 πόντους (17-36 επ, 1 μπλοκ) οδήγησε την ομάδα της εκ του ασφαλούς στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ.
Είναι η δεύτερη φορά την φετινή χρονιά που η ίδια παίρνει τον τίτλο της πολυτιμότερης αθλήτριας (την 15η αγωνιστική κόντρα στην πρώην ομάδα της, τον Παναθηναϊκό).

5 σχόλια

  • Comment Link kos Πέμπτη, 27 Μαρτίου 2014 05:02 posted by kos

    Επίσης, μάθε τι έγινε με Γκιουζέλη, Σάκκουλα, Κουνάδη και γιατί έφυγαν και μείναμε χωρίς πάγκο. Εκτός και αν πιστεύεις οτί οι μικρές που πήραμε μπορούν να βοηθήσουν. Η Αθηνά να είναι καλά, γιατί δεν έχεις δεύτερη πασαδόρο φέτος...Προσέφερε ο Απόστολος, αλλά η φυγή του ήταν επιβεβλημενη(και έπρεπε ο ίδιος να το έχει ζητήσει).

  • Comment Link kos Πέμπτη, 27 Μαρτίου 2014 04:50 posted by kos

    Μηνάρα, φύγε από δω..όσο για εσένα Bonita, να θυμάσαι και τα παλτά που έφερε ο Απόστολος. Με 1/6 επιτυχημένες επιλογές ξένων δεν πας πουθενά..Ούτε με σερί 0-6 ηττών από ΟΣΦΠΜ..(μόνο η ντόγκανιτς έβγαλε τα λεφτά της, ακόμα όχι οι Κρουκ κ Φερνάντεθ). Αν δεν ξέρεις γιατί έφυγε η Κις, μη μιλάς.

  • Comment Link alkis Τετάρτη, 26 Μαρτίου 2014 19:52 posted by alkis

    εγώ τουλάχιστον έλεγα ότι η γιοσοβιτς είναι καλύτερη μπες και δες παλιότερα ποστ με περισσότερες εμπειρίες και σε μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας το θέμα ήταν να πιάσει το επίπεδο που μπορεί αλλά αυτό δεν ανερει ότι η κις είναι μια από της καλύτερες εδώ και χρόνια στην ελλάδα και ότι μπορεί να κάνει την διάφορα σε ένα παιχνίδι

  • Comment Link pao29 Τετάρτη, 26 Μαρτίου 2014 18:37 posted by pao29

    bonita υπαρχει ενας που να πιστευει οτι με τον οικονομου θα παιρνατε κυπελλο η πρωταθλημα;καλυτερα που εφυγε γιατι ο ρουμελιωτης θα πιει ολη την πικρα την αλλη τεταρτη απο τις πρασινες κοριτσαρες.

  • Comment Link bonita Τετάρτη, 26 Μαρτίου 2014 18:07 posted by bonita

    ενα ερωτημα προς τους συνοπαδους της ΑΕΚ?οταν ο προηγουμενος προπονητης (looser για σας) εφερνε την γιοσοβιτς αντι για την κις ολοι τον κατηγορουσατε!τωρα που για ενα αλλο ματς ηταν η κορυφαια τι εχετε να πειτε!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.