1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-12-2013 23:43

Φλερτ της Λαμίας με Κράβαρικ

Σε αναζήτηση προπονητή είναι ο Γ.Σ.Λαμία μετά το διαζύγιο με τον Γιώργο Γιάτση και οι πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη αναφέρουν πως υπήρξε «φλερτ» με τον Αντρέι Κράβαρικ ο οποίος πριν από ένα μήνα παραιτήθηκε από τον Άρη.

1 σχόλιο

  • Comment Link ΤΕΩΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ Τρίτη, 24 Δεκεμβρίου 2013 07:39 posted by ΤΕΩΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

    ωχ, πάλι βλέπω εκεί στο Κατσάνειο να στενοχωριούνται αν πάει ο Κράβαρικ στη Λαμία. Παράξενο πράγμα ρε παιδί μου να χαίρονται οι ντεμέκ παράγοντες ηρακληδείς με την αποτυχία όλων όσων φεύγουν από τον Ηρακλή.Μόνο πάρτυ δεν κάνουν στις αποτυχίες τους. Καλά, αυτοί θέλουν να μένουν για πάντα τζάμπα στον Ηρακλή.Αν συμπεριφερθούν ως επαγγελματίες μπαίνουν μαύρη λίστα.Εύχομαι στον Κραβαρικ να βρει ομάδα Α1 και να δουλέψει. Δε μπορεί γνήσιος ηρακληδέας να θέλει το κακό του Κράβαρικ. Αυτοί που το θέλουν είναι κάτι τυπίδια που όλη τη μέρα κ......οβαράνε στις καφετεριες και δηλώνουν επάγγελμα Ηρακλής.Ολοι αυτοί που δεν έχουν αγοράσει στη ζωή τους ούτε μια φορά εισιτήριο.Ηρακληδείς της πλάκας που είναι και η αιτία που κανένας σοβαρός δε θέλει να ασχοληθεί.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.