1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-12-2013 22:53

Καλμαζίδης προς Λεωφόρο, αποφασίζει ο Κατσανεβάκης για ΠΑΟ ή ΑΕΚ!

Ο Γιάννης Καλμαζίδης είναι ο βασικός υποψήφιος για τη θέση του προπονητή στον Παναθηναϊκό μετά την αποχώρηση του Γιάννη Λάιου. Ο Καλμαζίδης εδώ και μέρες βρίσκεται σε επαφή με κορυφαία στελέχη της διοίκησης του τριφυλλιού, έχει έχει εξασφαλίσει άδεια και από την ΕΟΠΕ επειδή είναι και προπονητής της Εθνικής γυναικών. Τελευταία σεζόν στην Α1 ανδρών ήταν στον Ολυμπιακό τη σεζόν 2011-12. Παράλληλα, αύριο Τρίτη στο πράσινο ΤΑΑ αλλά και στην ΑΕΚ περιμένουν την οριστική απάντηση του κεντρικού Σταύρου Κατσανεβάκη.

Ο έμπειρος μπλοκέρ που πέρυσι ήταν στον Παμβοχαϊκό κάνοντας καλό πρωτάθλημα μετά το διαζύγιο του με την Κύζικο Νέας Περάμου στην Α2 ανδρών δέχτηκε ταυτόχρονα προτάσεις από Παναθηναϊκό και ΑΕΚ.

Στον Παναθηναϊκό θα πάρει τη θέση του Αμορόσο ή του Μουρ, ενώ στην ΑΕΚ όπου έχει αγωνιστεί και πάλι στο παρελθόν όταν και πάλι στο τμήμα ήταν ο Μάνος Μακρής θα πάρει τη θέση του Κυριάκου Καλαϊτσίδη που έχει πρόβλημα με το πόδι του και εδώ και 20 ημέρες είναι εκτός προπονήσεων. Μάλιστα και το Σάββατο είδε το ντέρμπι ΑΕΚ - Ολυμπιακού από την εξέδρα. Ο Κατσανεβάκης έχει δεσμευτεί πως μέχρι την Τρίτη θα δώσει την οριστική του απάντηση.

1 σχόλιο

  • Comment Link VOLLEY1993 Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2013 06:32 posted by VOLLEY1993

    Παρατηρώ μια προσπάθεια εύρεσης ομάδας από το γραφείο εργασίας....σσσ ΕΟΠΕ-Μαυρομάτη....για τον Καλματζίδη!!!!
    Αυτός δεν είναι που ανακοίνωσε νέα ηθη και εθιμα...θα γίνονται λέει εβδομαδιαίες προπονήσεις για τις παίκτριες της Εθνικής....και μόλις φύγει κάποιος προπονητής ο πρώτος επιλαχών ΕΊΝΑΙ πάντα είναι ο Καλματζίδης ο οποίος εξασφάλισε και άδεια από την ΕΟΠΕ?
    ΦΟΒΕΡΌ!!!!!!!!!!!!!
    Ερώτηση? οι προπονήσεις της εθνικής θα γίνονται εξ απαστάσεως?

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.