1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
09-12-2013 22:47

Ντεσπέιν: «Μόνο χαρές στον κόσμο του Άρη»

Ο Ρολάντο Ντεσπέιν ανακοινώθηκε και γνώρισε τους νέους τους συμπαίκτες στον Άρη. Στις πρώτες του δηλώσεις, επεσήμανε:

«Θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να βοηθήσω την ομάδα, η οποία έχει τεράστια ιστορία σε όλα τα αθλήματα. Υπόσχομαι ότι θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Ο Κουβανός αθλητής αναφέρθηκε επίσης και στο τι τον έκανε να πει το «ναι» στον Άρη. Αυτό δεν ήταν άλλο από το Θωμά Γιώτα: «Με κέρδισε ο Πρόεδρος με τον τρόπο που με προσέγγισε, θεωρώ ότι είναι ένας πολύ σωστός άνθρωπος».

Όσο για τον κόσμο του Αρη, ο Ρολάντο Ντεσπέιν είπε: «Γνωρίζω πολύ καλά ότι ο κόσμος στηρίζει πάντα και παντού την ομάδα. Τους θέλουμε δίπλα μας και θα κάνουμε ό, τι περνά από το χέρι μας για να τους δώσουμε μόνο χαρές»

1 σχόλιο

  • Comment Link Μάκαρος Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2013 08:02 posted by Μάκαρος

    μεγάλη χαρά τα κουβανεζικα μαγαζιά στη Θεσσαλονίκη.Ηρθε ξανά ο καλύτερος πελάτης τους. Πάντως το ερώτημα ειναι το πόσα παιχνίδια θα παίξει γιατί αν θυμάμαι καλά στον Ηρακλή μια έπαιζε και μια δεν έπαιζε. Πάντως μετά από έντονο χορό είναι δύσκολο να παίξεις και βόλει.Δεν το λέω για τον συμπαθή Ντεσπέιν.Για μένα το λέω, παίζω κι εγώ βόλει και το ξέρω...........Οποτε το τολμούσα δε μπορούσα να πηδήξω ούτε εφημερίδα. Πάντως εύχομαι στον Κουβανό να τα πάει καλά και σε ανώτερα. Αντε του χρόνου να πάει στη ΜΕΝΤ του κολλητού του που πάει για Α1. Αυτή θα είναι εξέλιξη και αλλαγή επιπέδου.Ποιος Θρύλος και ποια Ηρα. Αρης και ΜΕΝΤ αδέλφια.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.