Εκτυπώστε τη σελίδα
29-08-2022 16:12

Ευρωπαϊκό μπιτς βόλεϊ Κ18: Αναχώρησαν για το Λουτράκι οι αναπτυξιακές Εθνικές ομάδες

Για το Sportcamp στο Λουτράκι, εκεί όπου θα διεξαχθεί το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ Κ18 από 1 έως 4 Σεπτεμβρίου αναχώρησαν το μεσημέρι της Δευτέρας (29/8) οι αναπτυξιακές Εθνικές μας ομάδες που θα μας εκπροσωπήσουν στη διοργάνωση.



Με εξαίρεση την ομάδα κοριτσιών Ελπίδα Πιτσιγκώνη, Σταματία Γκιζέττη που αναχώρησαν από τη Θεσσαλονίκη απευθείας για το Λουτράκι και τους Γιάννη Καρδούλια, Δημήτρη Καλιόζη που θα μεταβούν από τη Ρόδο στη πόλη της Πελοποννήσου, οι ομάδες αγοριών Ανδρέας Κοντοστάθης/Κυριάκος Κεσκίνης, Κώστας Βένιος/Αντώνης Καρύκας και κοριτσιών Κατερίνα Κατέρη/Αγγελική Κοντακιώτη και Ιωάννα Κοντζεδάκη/Ελευθερία Φετφατζή βρέθηκαν στα γραφεία της Ε.Ο.ΠΕ., απ'όπου και αναχώρησαν με λεωφορείο με προορισμό το Λουτράκι.

Οι Εθνικές μας ομάδες θα ξεκινήσουν τις προπονήσεις στις εγκαταστάσεις του Sportcamp για να παραμείνουν σε καλή κατάσταση, ενόψει των αγώνων του κυρίως ταμπλό που θα ξεκινήσουν την Πέμπτη 1η Σεπτεμβρίου, ενώ το πρώτο σερβίς της διοργάνωσης θα γίνει μία νωρίτερα, με αγώνες προκριματικών.

venios-karikas.jpgkontzedaki-fetfatzi.jpgoloi.jpgboys.jpgkateri-kontakioti.jpgomades.jpgkoritsia.jpgkontostathis-keskinis.jpg

Albums