1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-07-2022 11:03

Θλίψη και οδύνη στον αποχαιρετισμό του Βαγγέλη Κουτουλέα

Πόνος και θλίψη στο στερνό αντίο προς τον Βαγγέλη Κουτουλέα. Συγγενείς, φίλοι, συνεργάτες, πρώην συμπαίκτες και απλοί πολίτες που γνώριζαν τον αδαμάντινο και δοτικό χαρακτήρα του τον αποχαιρέτησαν μέσα σε κλίμα πένθους και οδύνης στο Δημοτικό Κοιμητήριο Καλαμάτας που ήταν και η γενέτειρα του.

 

Κανείς δε μπορεί να πιστέψει πως ο Βαγγέλης δεν είναι πια ανάμεσα μας.

 

 

Τραγική φιγούρα η απαρηγόρητη μητέρα του Φωτεινή, οι δύο πανέμορφες κόρες του Βαγγέλη, η Λυδία και η Λουθ (Φωτεινή στη Ισπανικά), οι δύο αδελφές του Νούλα και Θεοδώρα, η Άννα Σαλαπάτα που έμεινε μαζί του μέχρι την τελευταία στιγμή της ζωής του, όπως και ο ορθοπεδικός Γιώργος Τσικούρης ο οποίος μάλιστα βοήθησε τα μέγιστα τον εκλιπόντα στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε. Απαρηγόρητοι όλοι όπως και οι κοντινοί συγγενείς του αλλά και όλοι εμείς που τον ζήσαμε μία ολόκληρη ζωή.

 

Στον αποχαιρετισμό βρέθηκαν οι παλαίμαχοι αθλητές Μιχάλης Τριανταφυλλίδης, Γιώργος Ντράγκοβιτς, Γιάννης Φάκας, Άκης Χατζηαντωνίου, Βίκτωρας Κουρούπης, Θανάσης Μιχαλόπουλος, Ηλίας Ζωλοσταθιάδης, Άντερς Σάαφ, Μάνος Ξενάκης, Δημήτρης Καθάριος, Γιώργος Κουλιέρης, η Φιλίτσα Μαλαπέτσα ο προπονητής της Εθνικής παίδων Παναγιώτης Λακασάς, ο διευθυντής της ΕΟΠΕ Νίκος Σοφιανός, ο διευθυντής του μπιτς βόλεϊ της ΕΟΠΕ Αλέκος Παρασκευόπουλος, o υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΕΣΑΠ Κώστας Ασημακόπουλος, o Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, οι βουλευτές Μεσσηνίας Μίλτος Χρυσομάλλης, Περικλής Μαντάς, ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Φάβας, οι δημοτικοί σύμβουλοι Βασίλης Κοσμόπουλος, Μαρία Οικονομάκου, Δημήτρης Οικονομάκος, ο Πρόεδρος του Μεσσηνιακού Στασινόπουλος αλλά και αθλητές τόσο από τον Μεσσηνιακό αλλά και την Καλαμάτα 80, ο προπονητής του Απόλλωνα Καλαμάτας Μπάμπης Μυτσκίδης, ο δημοσιογράφος  και πολλοί ακόμα.

 

Συγκίνηση προκάλεσε στους συγγενείς η άφιξη από την Αγγλία του προέδρου της IBB Πολόνια Μπαρτέκ Λουτσκ και του συνεργάτη του Βαγγέλη Κουτουλέα Μαρκ Κοντόπουλου.
Στεφάνια απέστειλαν η Κυπριακή Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης και η Ενωση Σωματείων Αμειβομένων Πετοσφαιριστών.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.