1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-06-2022 16:31

ΖΑΟΝ: Έκτακτη γενική συνέλευση- Προς Ζηρίνειο η Αμερικάνα Άλι Κόντγουορθ-Στην Καλαμάτα ο Βιέϊτο

Σε έκτακτη γενική συνέλευση την Τετάρτη 15/6 (19.00) στο Ζηρίνειο, καλεί η διοίκηση του ΖΑΟΝ τα μέλη του συλλόγου με θέμα την παράταση του τωρινού ΔΣ και της εξελεγκτικής επιτροπής για ένα χρόνο, και ημερομηνία λήξης στις 31Μαϊου του 2023.

Σε περίπτωση μη απαρτίας η συνέλευση θα επαναληφθεί την Δευτέρα 20/6 την ίδια ώρα και τοποθεσία.

Οι κινήσεις της γυναικείας ομάδας

Όσον αφορά τον αγωνιστικό τομέα, ο νεοφώτιστος ΖΑΟΝ στη Volley League θα πορευτεί με προπονητή, τον Κώστα Λιώση. Συμφώνησαν η κεντρική Βάσια Αρβανιτοπούλου που επέστρεψε στην ομάδα μετά από μια διετία στις Αμαζόνες, και η πασαδόρος Κωνσταντίνα Πατέλη που πέρασε από την ΑΕΚ και πέρυσι έπαιξε στον Ηρακλή Κηφισιάς.

Από το περυσινό ρόστερ ανανέωσαν η διαγώνια Μάρβη Γιοβάνη, και η ακραία Αναστασία Μικρουδάκη.  Νέα άφιξη η αμερικάνα Άλι Κόντγουορθ (1.82, 27) που έπαιζε στην Ολυμπιάδα Νεαπολεως στην Κύπρο. Είναι ζευγάρι με τον αργεντίνο Μαουρίτσιο Βιέϊτο που θα παίξει στην Καλαμάτα. Οι συζητήσεις είναι σε καλό δρόμο, ενώ υπέγραψε η Καναδή Τέιλορ Κολομπίν

ZΑΟΝ ρόστερ

Πασαδόροι: Πατέλη Κωνσταντίνα

Ακραίες: Μικρουδάκη Αναστασία, Άλι Κόντγουορθ(ΗΠΑ), Τέιλορ Κολομπίν (Καναδάς)

Διαγώνιες: Μάρβη Γιοβάνη

Κεντρικές: Αρβανιτοπούλου Βάσια

Λίμπερο:

Προπονητής: Κώστα Λιώσης

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.