1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-01-2022 21:23

Volley League: Επανεκκίνηση στη σκιά του covid με σύγκρουση δικεφάλων στη Μίκρα και δυνατή κόντρα Θέτιδας Βούλας-Άρη

Μετά την διακοπή των εορτών, και μέσα σε βαρύ κλίμα απο την έξαρση των κρουσμάτων του covid, η Volley League Γυναικών επιστρέφει την Τετάρτη 5 Ιανουαρίου με τους αγώνες της 15ης αγωνιστικής, με τις αναμετρήσεις ΠΑΟΚ-ΑΕΚ και Θέτιδα Βούλας-Άρης να ξεχωρίζουν.

Στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής έχουμε τη μάχη Δικεφάλων στο κλειστό της Μίκρας.Ένα ματς που είναι σημαντικό και για τους δύο με τον ΠΑΟΚ να έχει για πρώτη φορά στον πάγκο του τον Μάρκο Φενόλιο και τον Ιταλό τεχνικό να σημειώνει: «Έτσι ακριβώς με την πρεμιέρα μου στον πάγκο του ΠΑΟΚ να έρχεται με ένα μεγάλο παιχνίδι. Σίγουρα δεν είναι εύκολη η κατάσταση λόγω των προβλημάτων που έχει δημιουργήσει η πανδημία και δεν είχα το χρόνο και την άνεση για να μπορέσω να δουλέψω με τον τρόπο που ήθελα αλλά έτσι είναι η ζωή στον αθλητισμό.

Πάντως είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την ανταπόκριση των αθλητριών μου στο διάστημα που είμαι στη Θεσσαλονίκη. Ο βασικός μας στόχος είναι να είμαστε έτοιμοι στα πλέι οφ, αλλά γνωρίζουμε πόσο σημαντικά είναι και τα ματς με την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό που ακολουθεί αμέσως μετά».

Στην αντίπερα όχθη η ΑΕΚ ταξίδεψε στην Θεσσαλονίκη με τον Κώστα Αρσενιάδη για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό να μην αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα και τον Έλληνα τεχνικό να δηλώνει:

«Ξεκινάει το πρωτάθλημα μετά από 15 ημέρες και πρέπει να δούμε πως θα παρουσιαστούν οι ομάδες, αλλά πιστεύω ότι θα είναι ένας πολύ δυνατός και ποιοτικός αγώνας στη σκιά του Covid. Γνωρίζουμε πόσο σημαντικό και δύσκολο είναι το ματς που έχουμε, ξέρουμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι πολύ ισχυρός σε κάποια σημεία, αλλά θέλουμε κι εμείς να επιβεβαιώσουμε τη δυναμική που έχουμε ως ομάδα».

Το πρώτο χρονικά παιχνίδι της 15ης αγωνιστικής θα γίνει στα Ιλίσια, με τον Ηλυσιακό να υποδέχεται τον ΑΟ Θήρας.

Στη Θεσσαλονίκη ταξιδεύει ο Ολυμπιακός, ο οποίος θα αναμετρηθεί με τον Αίαντα στον Εύοσμο.

Στη Νάξο θα δώσει το πρώτο του παιχνίδι για το 2022 ο Παναθηναϊκός, καθώς θα φιλοξενηθεί στις Κυκλάδες από τον Πανναξιακό που θα εχει στην διαθεση του την Αμερικανίδα κεντρική Ένις

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει η αναμέτρηση της Θέτιδας με τον Άρη στη Βούλα, με την ομάδα του Γιώργου Ρούση να θέλει τη νίκη για να μειώσει τη διαφορά από τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και παράλληλα να πάρει άτυπη ρεβάνς από τις κιτρινόμαυρες για την ήττα με 3-0 σετ στον Α' γύρο του πρωταθλήματος. Από την άλλη, ο Άρης που ισοβαθμεί με τον ΠΑΟΚ στη 2η θέση θέλει τη νίκη για να παραμείνει στο κυνήγι της κορυφής.

Η 15η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί με το παιχνίδι του Πορφύρα με τις Αμαζόνες Νέας Ερυθραίας στο «Παναγιώτης Σαλπέας». Ντεμπούτο για τις φιλοξενούμενες θα κάνει η ακραία Πένυ Καραγκούνη.

Ο αγώνας του ΑΟ Λαμίας με το Μαρκόπουλο αναβλήθηκε.

Volley League Γυναικών - 15η αγωνιστική

ΑΟ Λαμίας 2013 - ΑΟ Μαρκοπούλου ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ

Τέταρτη 5 Ιανουαρίου 2022

«Α. Φώτσης» Ιλισίων 17.00: Ηλυσιακός ΑΟ - ΑΟ Θήρας
Διαιτητές: Ράντσιου, Μαριδάκης, Παρατηρητής: Ράπτης, Επόπτες: Τσίτσικας, Σταθοπούλου, Γραμματεία: Οικονόμου Δ.

«Γ. Γεννηματάς» Βούλας 18.00: ΑΣΠ Θέτις - ΑΣ Άρης
Διαιτητές: Βελώνης, Κυριοπούλου, Παρατηρητής: Γεωργουλέας, Επόπτες: Καλούδας, Παπαχατζής, Γραμματεία: Ιωάννου.

Μίκρας 18.00: ΠΑΟΚ - ΑΕΚ
Διαιτητές: Παπακοσμάς, Βασιλειάδης, Παρατηρητής: Κουκουμάκας, Επόπτες: Λούμσι, Παπαδοπούλου, Γραμματεία: Δεληκωστίδου.

ΔΑΚ Ευόσμου 18.00: ΑΠΣ Αίας - Ολυμπιακός ΣΦΠ
Διαιτητές: Μαυρίδης, Τοσουνίδης, Παρατηρητής: Μιχελινάκης, Επόπτες: Διονά, Καπλάνης, Γραμματεία: Ιωαννίδου.

ΔΑΚ Νάξου 19.00: Πανναξιακός ΑΟΝ - Παναθηναϊκός ΑΟ
Διαιτητές: Μενεσλής, Οικονόμου Β., Παρατηρητής: Μαυρικίδης, Επόπτες: Σαμοθράκης, Βέντρας, Γραμματεία: Κρητικού.

«Π. Σαλπέας» Πειραιάς 20.30: ΑΟΦ Πορφύρας - ΑΟΝ Αμαζόνες
Διαιτητές: Μουλά Ειρ., Πρέντζας, Παρατηρητής: Τσάκωνας, Επόπτες: Ανδρέου, Κατσιάρας, Γραμματεία: Καλιγέρη.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΕΔΩ

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.