1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-11-2021 13:53

Κώστας Αμοιρίδης: «Τις εχω σαν κόρες μου τις αδελφές Λι»

Ο πρόεδρος του τμήματος βόλεϊ γυναικών του ΠΑΟΚ, Κώστας Αμοιρίδης, έδωσε συνέντευξη σε απεσταλμένο ρεπόρτερ από την Κορέα για την ολοκλήρωση της μεταγραφή των αδελφών Λι και για το νέο ξεκίνημα των αθλητριών στην Θεσσαλονίκη στην πλούσια καριέρα τους με την φανέλα του δικεφάλου.

Αναλυτικά όσα υποστήριξε ο διοικητικός παράγοντας του της ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ:

«Κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας ώστε οι δύο παίκτριες να νιώθουν άνετα. Προτεραιότητα δική μου είναι να είναι χαρούμενες και να απολαύσουν τη ζωή στην Ελλάδα.Το φαγητό είναι το πιο σημαντικό. Γι’ αυτό και έχω φροντίσει να υπάρχει συμφωνία με δύο εστιατόρια στην πόλη που τροφοδοτούν τις δύο αθλήτριες και τα πληρώνω εγώ».

Η Λι Ντα Γιονγκ από την πλευρά της εμφανίστηκε ενθουσιασμένη με το ελληνικό φαγητό και κυρίως με το ψωμί, το τυρί και τις σαλάτες τα οποία ετοιμάζεται να μάθει στους Κορεάτες όταν επιστρέψει.

Στη συνέχεια ο Αμοιρίδης τόνισε:«Έχω μια κόρη που δεν βλέπει βόλεϊ. Όταν όμως είδε το ντεμπούτο της Λι Ντα Γιονγκ στο ματς με τον Ολυμπιακό, είπε ότι θα ήθελε να διαρκέσει περισσότερο το παιχνίδι για να την θαυμάσει!Ξέρω για την υπόθεση σχολικού εκφοβισμού, ωστόσο είναι κάτι που ανήκει στο παρελθόν. Εδώ οι αδελφές Λι έχουν πολλούς φανατικούς φίλους. Τις έχω σαν κόρες μου».

Νέα παραγγελία για αυτοκίνητα

Στο τέλος της συνεντευξης επισημαίνεται πως ο διοικητικός ηγέτης του τμήματος βόλεϊ στην προσπάθεια του να διευκολύνει την προσαρμογή των δύο αθλητριών στην καθημερινότητα της Θεσσαλονίκης,  ήταν έτοιμος να μάθει στις αδερφές Λι μαθήματα οδήγησης, αφού τους δόθηκε από ένα αμάξι με κανονικό κιβώτιο ταχυτήτων, ωστόσο οι ίδιες έχουν μάθει να οδηγούν με αυτόματο, οπότε και έγινε νέα παραγγελία.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.