1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-10-2021 23:04

Σύγκρουση κορυφής μεταξύ Φοίνικα και Ολυμπιακού (30/10, 19:00, Live Streaming - ERT Sports)

Tο ντέρμπι κορυφής για το αήττητο και το γόητρο θα γίνει στην Σύρο όπου ο Φοίνικας ΟΝΕΧ θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό σε αναμέτρηση που θα την δούμε να επαναλαμβάνεται και στο Σούπερ Καπ στις 22 Δεκεμβριου στη Ρόδο. (3η αγωνιστική, 30/10, 19:00, Live Streaming - ERT Sports, Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Ονόπας).

Από τη Βέροια...

Οι δύο ομάδες είναι από τα φαβορί του τίτλου και έχουν να βρεθούν αντίπαλοι από τον ημιτελικό του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς στη Βέροια όπου ο Φοίνικας ΟΝΕΧ νίκησε τους πρωταθλητές και στη συνέχεια με νίκη επί του Φιλίππου πήρε τον τίτλο.

Οι πρώην ερυθρόλευκοι

Από τα πρόσωπα του αγώνα είναι ο κεντρικός του Φοίνικα Δημήτρης Τζούριτς, ο Ανδρέας Φράγκος, ο Γιώργος Παπαλεξίου, ο Μάρκος Γαλιώτος που φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού στο παρελθόν.

Μπερτίνι: Μάχιμοι μέχρι το τέλος

Ο Ιταλός προπονητής του Φοίνικα ΟΝΕΧ Φούλβιο Μπερτίνι μίλησε για τον μεγάλο αγώνα: «Ο Ολυμπιακός είναι μια ανταγωνιστική ομάδα και κατέκτησε και το περσινό πρωτάθλημα. Το πρώτο που πρέπει να προσέξουμε είναι να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι, σύμφωνα με τα όσα μας δίδαξε το προηγούμενο παιχνίδι με το Μίλωνα. Μέχρι και το τέλος του παιχνιδιού πρέπει να δώσουμε ότι έχουμε από δυνάμεις και να παραμείνουμε μέχρι και το τέλος μάχιμοι για τον αγώνα»

Τι θα προσέξει αυτή την φορά η ομάδα έχοντας μάθει από τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ και το Μίλωνα;

«Ο Ολυμπιακός όπως είπα είναι μια αρκετά ανταγωνιστική και σε φυσικό επίπεδο καλή ομάδα. Έχουν δυνατό σερβίς και πάρα πολύ καλούς επιθετικούς που πρέπει να το προσέξουμε αυτό. Θα δώσουμε έμφαση στο μπλοκ και την άμυνα, κρατώντας βέβαια και το σερβίς μας σε ένα υψηλό επίπεδο που θα μπορέσουμε να πιέσουμε τους αντιπάλους».
Κωνσταντίνιδης: Στόχος η νίκη

Ο λίμπερο του Φοίνικα Σύρου Δημήτρης Κωνσταντινίδης μίλησε στην επίσημη σελίδα της ομάδας του Φοίνικα ΟΝΕΧ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Όπως έχουμε δείξει στα φιλικά αλλά και τα δυο πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος, η ομάδα μας είναι πολύ δυνατή. Έχουμε κάνει δυο πολύ σημαντικές νίκες και εννοείται πως μέσα στην έδρα μας θέλουμε να διατηρήσουμε το αήττητο.

Σίγουρα ο Ολυμπιακός είναι ο περσινός πρωταθλητής και ένας διεκδικητής του τίτλου και φέτος. Εμείς με την σειρά μας έχουμε τις ανάλογες προσδοκίες. Είμαστε 100% έτοιμοι. Δεν υπάρχουν τραυματισμοί, δουλεύουμε καθημερινά και στόχος μας είναι να πάρουμε αρχικά τη νίκη και στην συνέχεια αν μπορούμε και το τρίποντο»

Ποιο σημείο μπορεί να κρίνει το αποτέλεσμα;

«Με βάση τους αθλητές που έχουμε, νομίζω ότι είμαστε πολύ δυνατοί στο σερβίς και το μπλοκ άμυνα, οπότε μέσα στην έδρα μας έχουμε σαν στόχο να πιέζουμε στο σέρβις. Σαν παίκτης του Φοίνικα είναι η πρώτη μου σεζόν εδώ. Όπως το ζούσα και σαν αντίπαλος τόσα χρόνια, βλέπω ότι ο κόσμος της Σύρου στηρίζει και βρίσκεται πάντα δίπλα στην ομάδα. Το νησί ζει και αναπνέει για το Βόλεϊ και ευχαριστούμε όλους τους ανθρώπους που καθημερινά βρίσκονται δίπλα μας»

Ντέρμπι πριν την Πάζαρτσικ

Στη Σύρο βρίσκεται από το μεσημέρι της Παρασκευής (29/10), η αποστολή της ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού, ενόψει της αναμέτρησης της 3ης αγωνιστικής της Volley League με αντίπαλο τον Φοίνικα, που θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 19:00 (ΕΡΤ Sports HD).  O Ολυμπιακός που προέρχεται από την πρόκριση στο γ’ προκριματικό γύρο του Champions League, επί της Κομάρνο, ταξίδεψε ακτοπλοϊκώς το πρωί της Παρασκευής για το νησί της Σύρου, για την αναμέτρηση με τον Φοίνικα, στην οποία στόχος είναι η τρίτη νίκη σε ισάριθμα ματς στο πρωτάθλημα.

Στη συνέχεια η προσοχή των πρωταθλητών θα στραφεί στο πρώτο παιχνίδι με την Χένταρ Πάζαρτσικ που θα διεξαχθεί στη Βουλγαρία την προσεχή Τετάρτη (3/11) στις 19:00. Τα αγωνιστικά προβλήματα ενόψει της αναμέτρησης με το Φοίνικα αφορούν στην απουσία του Δημήτρη Τζιάβρα ο οποίος δεν ακολούθησε την υπόλοιπη αποστολή, λόγω ενοχλήσεων στη μέση.

Καζάζης: Θα κάνουμε αυτό που πρέπει

O προπονητής του Ολυμπιακού Δημήτρης Καζάζης δήλωσε: «Θεωρώ ότι η Σύρος είναι μια ομάδα που έχει ακριβώς τους ίδιους στόχους με εμάς. Από την πλευρά μας βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση και πιστεύω ότι θα παρουσιαστούμε έτοιμοι, ώστε να κάνουμε αυτό που πρέπει. Στόχος της ομάδας είναι η νίκη και θα πάμε για να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για αυτό τον αγώνα».
Κασαμπαλής: Θέληση για τη νίκη

Ο πασαδόρος του Ολυμπιακού Σταύρος Κασαμπαλής είπε: «Προερχόμαστε από την πρόκριση στο γ’ προκριματικό γύρο του Champions League και έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι στη Σύρο. Η ομάδα μας έχει μεγάλη θέληση και πίστη για να κερδίσει το Φοίνικα. Πιστεύω ότι θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον και πολύ δύσκολο παιχνίδι αλλά είμαστε πολύ προετοιμασμένοι. Ακολουθούμε όλες τις οδηγίες των προπονητών, βρισκόμαστε σε φόρμα και νομίζω ότι άμα δώσουμε το 100% όλοι, θα είμαστε αυτοί που θα χαμογελάσουν το βράδυ του Σαββάτου».

Σε 46 αγώνες πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός προηγείται στις νίκες 33-13.

Volley League - 3η αγωνιστική

Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021

 Π.Α.Ο.Κ. - Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων 3-0

Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2021

ΒΑΚ Ηράκλειο, 17:00 (Live Streaming ΕSAP TV): Ο.Φ.Η. - Α.Ο.Π.Κηφισιάς

Διαιτητές: Μυλωνάκης, Αγγελίδης, Παρατηρητής: Βλαχάκης, Επόπτες: Κόκκας, Σπαντιδάκη, Γραμματεία: Κουνδουράκη.

Δημ.Βικέλας, Ερμούπολη, 19:00 (Live Streaming ΕSAP TV - ERT Sports): Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Ονόπας, Παρατηρητής: Γεωργουλέας, Επόπτες: Παπαδημητρίου, Συρίγος, Γραμματεία: Πιρπινιά.

Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021

Δημ.Βικέλας, Βέροια, 17:00 (Live Streaming ΕSAP TV): Α.Π.Σ.Φίλιππος Βέροιας - Παναθηναϊκός Α.Ο.

Διαιτητές: Γεωργιάδης, Πορτοκαλίδης, Παρατηρητής: Μιχελινάκης, Επόπτες: Χάνος, Πλιάχα, Γραμματεία: Συρομάχου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.