Εκτυπώστε τη σελίδα
21-09-2020 10:21

Ο Φίλιππος Βέροιας έδειξε τα δόντια του στην Volley League

Tα αποκαλυπτήρια του Φιλίππου Βέροιας στα δύο φιλικά με τον Φοίνικα στη Σύρο είναι άκρως εντυπωσιακά και δεν αναφερόμαστε στα σκορ των δύο αγώνων που δεν έχουν καμία σημασία, αλλά στην συνολική παρουσίαση των νεοφώτιστων στην Volley League.

Οσοι αρχικά υπολόγισαν ή υπονόησαν πως ο Φίλιππος θα είναι ο σάκος του μποξ στην κατηγορία θα πρέπει να αναθεωρήσουν πριν εκτεθούν. Η ομάδα του Σωκράτη Τζιουμάκα έχει και λύσεις και ταχύτητα και ομοιογένεια και κυρίως - μην ξεχνάμε - τη βάση του Ηρακλή με μπροστάρη έναν έμπειρο πασαδόρο όπως ο Κώστας Προύσαλης.

 

Δεν έχει καμία σημασία να πανηγυρίζουν στη Βέροια αλλά σίγουρα πήραν ένεση αυτοπεποίθησης για τη δύσκολη συνέχεια καθώς είδαν ότι βρίσκονται σε καλό επίπεδο. Επόμενος σταθμός από σήμερα η Αθήνα, για μια ακόμη σειρά δυνατών φιλικών με Α.Ο.Ν.Σ. Μίλωνα, Παναθηναϊκό και ΑΟΠ Κηφισιάς.

 

«Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω το Φοίνικα Σύρου για την πραγματικά υπέροχη φιλοξενία, ιδιαίτερα σε τόσο δύσκολους καιρούς και περιμένουμε να τους την ανταποδώσουμε στη Βέροια. Δώσαμε δύο πολύ δυνατά φιλικά στη Σύρο, από τα οποία θα βγούνε θετικά, αλλά και αρνητικά συμπεράσματα. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε την καλή και οργανωμένη δουλειά, με τα κεφάλια κάτω. Θεωρώ πως το μέλλον μας ανήκει…», είπε ο Κώστας Προύσαλης.


Ο ακραίος του Φίλιππου Βέροιας Έρικ Μπεάτι είπε: «Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος από αυτό το διήμερο στη Σύρο. Δεν γνώριζα τίποτα για τον αντίπαλό μας, αλλά αποδείξαμε με τις εμφανίσεις μας ότι όχι απλά μπορούμε να κοιτάξουμε όλες τις ομάδες στα μάτια, αλλά και να τις νικήσουμε. Πρέπει να συνεχίσουμε τη σωστή δουλειά και να μαχόμαστε σε κάθε πόντο για να κερδίζουμε».


Ο τεχνικός του Φιλίππου Σωκράτης Τζιουμάκας δήλωσε: «Θεωρώ πως το σημαντικότερο κέρδος από τα δύο φιλικά με το Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ ήταν η μαχητικότητα που επέδειξε η ομάδα, αλλά και ο κάθε παίκτης μας ξεχωριστά! Από τις προπονήσεις φαίνονταν πως δουλεύουμε σωστά και ότι είμαστε σε καλό δρόμο, αλλά δεν περίμενα τόσο νωρίς να τη βγάλουμε και στο γήπεδο. Νομίζω ότι είναι το στοιχείο που πρέπει να κρατήσουμε σε όλη τη φετινή σεζόν και πάνω σε αυτή να «χτίσουμε» τις βάσεις για την επίτευξη των στόχων μας. Ευχαριστούμε πάρα πολύ το Φοίνικα Σύρου για την εξαιρετική του φιλοξενία».