1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
19-04-2013 18:10

Σαν σήμερα το «έπος» του 1997

Cannot find volleynews.v2/MEN/ARHS/HISTORY/1997 folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/MEN/ARHS/HISTORY/1997/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38
Δεκαέξι χρόνια πέρασαν από την μέρα που ο Άρης κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας Α1 ανδρών σπάζοντας την διαρχία του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού. Ηταν 19 Απριλίου του 1997 όταν ο Άρης νίκησε την Ορεστιάδα στη σειρά των τελικών και από τότε κάθε τέτοια μέρα ο προπονητής της ομάδας Κώστας Χαριτωνίδης θυμάται με νοσταλγία.

«Ηταν μία ιστορική επιτυχία για το βόλεϊ, τη Θεσσαλονίκη και τον Άρη. Ήταν το πρώτο πρωτάθλημα μετά τους δύο τίτλους του Παναθηναϊκού και την προηγούμενη κυριαρχία του Ολυμπιακού. Ηταν μια μεγάλη ανατροπή και θεωρώ ότι ενέπνευσε και τους παράγοντες του Ηρακλή να χτίσουν τη δική τους μεγάλη ομάδα», δήλωσε ο Κώστας Χαριτωνίδης.

Κάθε χρόνο τέτοια μέρα ορισμένοι από τους παίκτες εκείνης της ομάδας βρίσκονταν μαζί αλλά εφέτος το ραντεβού έχει μετατεθεί στις 27 Μαϊου οπότε θα γίνει στη Θεσσαλονίκη η μεγάλη εκδήλωση της ΓΓΑ που θα τιμηθούν όλες οι μεγάλες δόξες του αθλητισμού της συμπρωτεύουσας που έχουν πάρει πρωταθλήματος. «Θα ανταμώσουμε στις 27 Μαϊου κι ελπίζω να έρθει ο Γκάνεφ από τη Βουλγαρία και ο Κωνσταντίνοφ από τη Ρωσία», πρόσθεσε ο Κώστας Χαριτωνίδης.

Σε εκείνη την ομάδα του Άρη αγωνίζονταν οι Μούχλιας, Κονσταντίνοφ, Γκάνεφ, Παπακοσμάς, Νεράτζης, Μέλκας, Μητρούδης, Κουτσονίκας, Αλεξανδρούπολος, Παυλίδης, Σάκης Χατζηαντωνίου και ο Γιάννης Χαριτωνίδης που είναι και ο μοναδικός που αγωνίζεται και μέχρι σήμερα στον Άρη.

1 σχόλιο

  • Comment Link Γ.Σ. Σάββατο, 20 Απριλίου 2013 13:02 posted by Γ.Σ.

    μακραν ο καλυτερος ολων οσων εχουν περασει απο ελλαδα
    μαλλον οχι ενα σκαλακι πιο πανω ισως απο τον γιουρι φιλιπποφ -λογω του οτι πηρε τιτλο μονος του-
    μπραβο και στον αρη...και χωρις δανεικους χαχαχα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.