Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
08-04-2017 23:41

Καζάζης: «Δε σέβονται τον Παναθηναϊκό»

Μετά από τον αποκλεισμό του Παναθηναικού από τον Πανναξιακό, ο προπονητής των πρασίνων, Δημήτρης Καζάζης, μίλησε για έλλειψη σεβασμού στον Παναθηναϊκό από τους διαιτητές.
«Θέλω να συγχαρώ τις αθλήτριες μου που σε ένα τόσο κρίσιμο ματς πιστεύω ότι ανταποκρίθηκαν κατάλληλα αλλά δεν περίμενα ποτέ ότι θα μπορούσαν διαιτητικά λάθη να κρίνουν ένα τέτοιο παιχνίδι. Δεν είναι δικό μας θέμα, δεν σέβονται τον Παναθηναϊκό όταν σε ένα τέτοιο κρίσιμο ματς γίνονται λάθη που κρίνουν το τελικό αποτέλεσμα. Υπάρχει σαφής έλλειψη σεβασμού και το έχουμε δει όλη τη χρονιά αλλά κάτι τέτοιο σε αυτό το σημείο δεν το φανταζόμασταν».

Υπενθυμίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός φωνάζει για δύο περιπτώσεις: Στο 14-13 φωνάζουν για παράβαση της Ζακχαίου στο φιλέ, ενώ στο 15-13 διαμαρτύρονται για την υπόδειξη (τέσσερις μπαλιές) που έδωσε την πρόκριση στον Πανναξιακό.

Από την άλλη μεριά στον Πανναξιακό υποστηρίζουν ότι στην προτελευταία φάση που φωνάζει ο Παναθηναικός, έγινε μπλοκ, έσκασε η μπάλα κάτω και στο γύρισμα της παίκτριας έγινε φιλέ. Στην τελευταία η μπάλα βρίσκει καθαρά στο φιλέ και όχι στο μπλοκ. Ως εκ τούτου, σωστά η διαιτητής Κυριοπούλου έδωσε τέλος στο ματς.

8 σχόλια

  • Comment Link nikP Δευτέρα, 10 Απριλίου 2017 23:36 posted by nikP

    Άντε πάλι οι διαιτητές.
    Άντε πάλι η ιστορία και ο σεβασμός κλπ κλπ.

    Οι ήττες είναι στο παιχνίδι φίλτατε Καζάζη μου, δεν είναι το τέλος του κόσμου.. Καλό είναι λοιπόν να τις δεχόμαστε με αξιοπρέπεια...

    Και 2ον, καλό κάνει στο άθλημα να προχωράει και καμιά άλλη ομάδα πλην Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού. Πολύ καλό. Χωρίς ανταγωνισμό το άθλημα σβήνει και μαζί σβήνουν και ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός. (Δεν είναι χαζοί στον ΝΒΑ με το σύστημα ντράφτ που έχουν..)
    Οπότε.. τέλος καλό όλα καλά.

  • Comment Link vas Δευτέρα, 10 Απριλίου 2017 12:27 posted by vas

    ΠΑΡΗΣ13 τα λες ολα πολυ σωστα!ο καζαζης δεν ειναι κακος προπονητης αλλα δεν κανει για γυναικειο ο ανθρωπος.γυναικειο με ανδρικο ειναι σαν να λεμε για αλλο αθλημα.φετος απο τον 2ο γυρο και μετα εγω ειδα οτι τα κοριτσια του παο δεν ειχαν ψυχολογια.δες ποσες γκελες εγιναν σε σχεση με τον 1ο γυρο.στα πλει οφ ηρθε η φυσιολογικη καταρρευση!

  • Comment Link Volley ΠΑΟ Δευτέρα, 10 Απριλίου 2017 12:21 posted by Volley ΠΑΟ

    Ετσι ακριβώς όπως τά έγραψες Πάρη 13.Επιλεκτικά ανεβάζετε σχόλια εκεί στό site,oπότε αποφασίστε θέλετε νά γράφουμε ή όχι?Εννοείται ότι δέν είναι υβριστικά γιά νά σάς προλάβω.

  • Comment Link Τελος Δευτέρα, 10 Απριλίου 2017 05:01 posted by Τελος

    Απολογισμος;; 3 χειρουργημενες αθλητριες γονατα και κατι κατεστραμενοι ωμοι και αλλα.οχι ακαταλληλος απλα,επικινδυνος

  • Comment Link ΠΑΡΗΣ13 Κυριακή, 09 Απριλίου 2017 12:59 posted by ΠΑΡΗΣ13

    Επειδή είναι Άγιες Ημέρες και δεν θέλω να πω τίποτα βαρύ θα προσπαθήσω να είμαι ήρεμος. Καταρχάς συγχαρητήρια στα κορίτσια της Νάξου που είναι παιχτικά καλύτερες από τις δικές μας. Ο χαρακτηρισμός "Φίνα κορίτσια" βγήκε για κορίτσια άλλων εποχών που σάρωναν τα πάντα στο διάβα τους. Με συγχωρείτε τωρινά κορίτσια, αλλά έχετε ντυθεί με τον μανδύα του looser, οπότε τα περί φίνων τωρινών κοριτσιών είναι για γέλια.

    Πάμε σε εσένα τώρα Δημήτρη. Μετά την Σαντορίνη πέρυσι, κατάφερες να φωταγωγήσεις φέτος την Νάξο, έχοντας πλεονέκτημα και πέρυσι και φέτος. Απέτυχες φίλτατε παταγωδώς. Όταν χάνεις με κάτω τα χέρια στο Μετς και πας στη Νάξο με 0-2 μπροστά και χάνεις, τότε τα μπογαλάκια σου και σε άλλη παραλία. Για Παναθηναϊκό δεν κάνεις. Και να σου πω και κάτι Δημήτρη; Χαίρω πολύ. Και εγώ αν είχα μπάτζετ μεγάλο και διάλεγα την Μπόσκοβιτς, την Κιμ και στο κέντρο την Άνταμς θα έπαιρνα Champions League χωρίς να έχω δίπλωμα προπονητή. Αυτά τα ήξερες. Ας είχες το σθένος να έβγαινες να έλεγες πέρυσι το καλοκαίρι "Παιδιά με αυτό το μπάτζετ δεν μπορώ να δουλέψω. Γειά σας" Οι επιλογές σου στις ξένες ήταν για να κλαίνε οι ρέγγες. Η Πότοκαρ και τις 3 μαζί τις έχει για μαρμελάδα το πρωί. Και στην τελική δεν ζητήσαμε να κερδίσεις την Φενέρ και την Εσκασίμπασι. Από τον Παναξιακό αποκλείστηκες (με όλο τον σεβασμό στην Νάξο για να μην παρεξηγηθώ) με πλεονέκτημα.

    Πάμε και τελειώνω με την διοίκηση. Λοιπόν παλικάρια, επειδή αυτό με την Μαχητική Ψυχή κούρασε και μας κουράσετε πολύ ψυχολογικά, σας ευχαριστούμε για ό,τι προσφέρατε, αλλά πλέον μετά από 5 χρόνια πρέπει να παραδώσετε τα κλειδιά στον Γιαννακόπουλο. Δυστυχώς, δεν μπορείτε, είστε μόνο να διατηρείτε τα τμήματα του ερασιτέχνη στις τριτοτέταρτες θέσεις και έχετε γίνει επί των ημερών σας οι καλύτεροι πελάτες του Κουντούρη. Μαχητικές ψυχές τέλος. Θέλουμε σαν Παναθηναϊκοί ξανά στον ερασιτέχνη να ονειρευτούμε και με εσάς δυστυχώς πάνε οι φάπες σύννεφο. Έχουμε ξεχάσει επι μια 5ετία την Ευρώπη, 30-0 ήττες από τους άλλους, 40-0 τίτλοι από τους άλλους, διασυρμοί από Κηφισιές, Φοίνικες, Σαντορίνες, Νάξους, Βούλες, Αθηναϊκούς, Παλαιά Φάληρα κ.ο.κ. Τελειώνετε και παραδώστε τα κλειδιά στον Γιαννακόπουλο για να μπορέσουμε ξανά να ονειρευτούμε σαν Παναθηναϊκοί. Αυτά και συγγνώμη αν κούρασα. Καλή Ανάσταση σε όλους.