1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
31-08-2016 11:57

Χαριτωνίδης: «Γιατί απέτυχαν οι άλλοι τρεις»

O Kώστας Χαριτωνίδης είναι ένας από τους υποψήφιους για τις εκλογές της ΕΟΠΕ και έχει ενδιαφέρον να μάθουμε γιατί θέλει να αναλάβει τις τύχες του ελληνικού βόλει.
-Γιατί κατεβαίνετε στις εκλογές, σε μία δύσκολη εποχή;

"Γιατί δυστυχώς τα πράγματα δεν πάνε καθόλου καλά, τόσο στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα όσοκαι στις Εθνικές ομάδες. Δεν μπορεί να γίνονται 350 αναβολές για διάφορους λόγους. Έχουμε ένα άθλημα ανυπόληπτο χωρίς προοπτική εάν δεν αλλάξουμε κάποια πράγματα. Δεν έχω την φιλοδοξία να γίνω αιώνιος παράγοντας, απλά θέλω να βοηθήσω να μπουν τα πράγματα στην σωστή θέση".

-Γιατί να σας ψηφίσει ο κόσμος;

"Το ατού της παράταξης μας και το δικό μου επίσης είναι ότι έχω περάσει από όλα τα στάδια του βόλεϊ και μπορώ κάποια πράγματα να τα αντιλαμβάνομαι καλύτερα.

Επίσης έχουμε ένα πλεονέκτημα σε σχέση με τους άλλους τρείς. Η ομάδα Μαυρομάτη-Στουραϊτη έξι χρόνια ήταν διοίκηση, άρα θα μπορούσαν να πραγματοποιήσουν πάρα πολλά πράγματα. Το ότι είχαν διαφορές μεταξύ τους  δεν αφορά καθόλου το άθλημα. Ο κύριος Μελισουργός ήταν η διοίκηση που ανέτρεψε τον  κύριο Μπελιγράτη, και θα μπορούσαν να κάνουν πολλά πράγματα, γιατί και λεφτά υπήρχαν στην Ομοσπονδία, αλλά δυστυχώς το μόνο που έγινε ήταν να διχαστεί ο κόσμος του βόλλευ. Έγινε και κάτι πρωτοφανές πήραν σε 2 χρόνια επιχορηγήσεις 3 χρόνων 2008-2009-2010"

-Για το κλίμα των εκλογών

"Είμαι άνθρωπος που δεν απαντώ σε κακοήθειες γιατί πολλές φορές δεν τα διαβάζω. Πιστεύω το άθλημα μας πρέπει να σταματήσει να είναι κουτσομπολίστικο, και πρέπει κάποια στιγμή να μιλάμε μόνον για βόλεϊ, και πώς θα το κάνουμε καλύτερο.

Αναπληρωτής καθηγητής ΤΕΦΑΑ

Πρώην Ομοσπονδιακός

Γενικός αρχηγός στον ΕΠΙΚΟΥΡΟ ΠΟΛΙΧΝΗΣ

Α αντιπρόεδρος ΑΣ ΑΡΗΣ

Πρώην διευθυντής στο Αλεξάνδρειο και στη Μίκρα

6 σχόλια

  • Comment Link Ασε μας ρε καρικατουρα Πέμπτη, 01 Σεπτεμβρίου 2016 15:49 posted by Ασε μας ρε καρικατουρα

    Πολυ μακρυα απο την αληθεια εισαι καρικατουρα.Συνεργατες του αγαπητου σου ειναι αυτοι που ηταν με προσαλικα.Διαλεξαν λαθος αρχηγο υπεγραφαν τα παντα και στο τελος αυτοδιαλυθηκαν παταγωδως.Αφου προλαβαν να μοιρασουν οφιτσια και να ξεπληρωθει ο ...προεδρος.Μαριονετα ο Κωστακης με ολους τους υποργους κολλητους?Αυτοδιαψευδεσαι φιλε.Προσεχε τι γραφεις.Οσο για το Σεππε μη τον πιανεις στο στομα σου γιατι τα τελευταια χρονια εκτος απο το δικο του εργο που ειναι κυριως η επιμορφωση κανει και εργο που θα επρεπε να κανει η εοπε και οι παρατρεχαμενοι.Οσο για κατι ανοησιες του τί λεγανε οι παικτες της Εθνικης?Λεγανε τα ιδια που λεγανε για προσαλικα καζαζη και σε λιγο θα λενε για δρικο.Τα αποτελεσματα μετρανε και εκει κανε μωκο.Τελος για τις εκδρομες του σεππε σε μεγαλες διοργανωσεις μαλλον ζηλευεις γιατι δεν μπορεις να πας επειδη εισαι καρικατουρα και σπασοκλαμπανιας.

  • Comment Link ΚΑΛΙΚΑΤΟΥΡΑ Πέμπτη, 01 Σεπτεμβρίου 2016 11:26 posted by ΚΑΛΙΚΑΤΟΥΡΑ

    Μη συγχιζεσαι οταν σου λενε την Αληθεια.
    Ακου λοιπον,το ψηφοδελτιο δεν ειναι του Χαριτωνιδη απ οτι γνωριζω αλλα του Καραμπετσου,εκτος και αν εχουμε και σε αυτο το συνδυασμο,αντ αυτου,οπως στον συνδυασμο Στουραιτη με Ψαρουδακη...
    Πες μας λοιπον,ηταν με τον Μπελιγρατη που αφησε χρεη..Ναι η Οχι...???
    Ηταν με τον Μαυροματη και την παρεα του το 2012,που τα εκανα μπαχαλο...Ναι η Οχι..???
    Τωρα ειναι με Καραμπετσο,τι συμπερασμα να βγαλω,θετικο η αρνητικο...????
    Οσο για τα πεπραγμενα του ως προεδρος του ΣΕΠΠΕ με τους ΠΟΠ,αστα καλυτερα...Ως πρπονητης στην Εθνικη,διαβασε τις δηλωσεις των παικτων οταν αποχωρησε...Τι να πρωτοπουμε,για τις πλαγιες μεθοδευσεις,για το
    οτι ο Μπακοδημος και ο Σαμαρας τον εχουν τυπικα Προεδρο,αστα μεγαλε ενα δραμα...
    Στον Μελισσουργο υπαρχει Αρχηγος-Συντονιστης,συνεργατες και συνεργασια με διαφανεια,αλληλοσεβασμο για το Βολλευ και οχι συναλλαγες και ανεξοφλητα γραμματια για το εγω του Κωστακη....και καποιων αλλων..

  • Comment Link Ο έχων μνήμη Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2016 21:42 posted by Ο έχων μνήμη

    Εδώ δεν μπορείς να διοικήσεις το ΣΕΠΠΕ στον οποίο εκλέγεσαι με 15 ψήφους φίλων σου για να κάνεις εκδρομές, θα διοικήσεις την ΕΟΠΕ; Η γραφικότητα έχει και κάποια όρια!!!

  • Comment Link Tzitzi Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2016 12:41 posted by Tzitzi

    Aστο Κώστα. Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς. Αυτό που κάνεις να προωθείς τον πρώην διαιτητή μέσω ΣΕΠΠΕ θα το βρεις μπροστά σου.

  • Comment Link Καρικατουρα εισαι και φαινεσαι Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2016 11:52 posted by Καρικατουρα εισαι και φαινεσαι

    Αυτες και αλλες τοσες θεσεις με την αξια και με το ειδικο βαρος και την προσφορα στο αθλημα θα μπορουσε να εχει.Το θεμα ειναι τις τιμαει τις κρατα ψηλα τις θεσεις αυτες?βοηθαει το αθλημσ -προς μαγαλη στεναχωρια σου-απο τις θεσεις αυτες?ή απλα τις κατεχει οποως καποιοι αλλοι που μονο κακο κανουν απο τις θεσεις που αααααξια εχουν.Και για να λυθει και η απορια σου.Φυσικα και δεν θα μπορουσε να ειναι με τον αγαπητο σου υποψηφιο.Γιατι ακριβως εχει ειδικο βαρος εχει γνωσεις αποψη αναγνωρισιμοτητα και δεν του κανει.Αυτος στο ψηφοδελτιο του προτιμα ατομα χωρις αποψη που ψηφιζουν οτι τους πασαρουν (οπως επι προσαλικα) που αρκουνται με φωτογραφιες σε απονομες σαν μαιντανοι,αντε καμμια θεσουλα ΠΟΠ και στην καλυτερη βαζουν και την παρτη τους διευθυντες σχολων της ΓΓΑ να παρουν και κανα ψιλο (αδειαζοντας και το συνδικαλιστικο τους οργανο μεσα απο το οποιο αναδειχτηκαν και εφτασαν στη διοικηση της εοπε)Αυτους θελεις καρικατουρα ή σε αυτους ανηκεις?

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.