1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
02-06-2016 20:55

Άλμπο και Μελγαρέχο Ερνάντες οι Κουβανοί του Παναθηναϊκού

Όπως είναι ήδη γνωστό, ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να ανακοινώσει την απόκτηση δύο Κουβανών, έναν ακραίο και έναν διαγώνιο, που θα ανεβάσουν το επίπεδό του.

Ο πρώτος είναι ο Οσνιελ Λαζάρο Μελγαρέχο Ερνάντες. Είναι γεννημένος το 1997, είναι ακραίος και φέτος συμμετείχε με την Εθνική ανδρών στο Παναμερικανικό Κύπελλο, αλλά και στο προ Ολυμπιακό τουρνουά. Έχει ύψος 195, καρφώνει στα 3.45 και μπλοκάρει στα 3.20. Όπως είναι φυσιολογικό από το νεαρό της ηλικίας του, αλλά και της κατάστασης που επικρατούσε την Κούβα μέχρι πέρσι, αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα παίξει εκτός Κούβας. 

Ο άλλος είναι πιο έμπειρος. Πρόκειται για τον διαγώνιο Ντάριελ Άλμπο Μιράντα. Είναι 24 ετών, κοιτάει τον κόσμο από 201 εκατοστά, καρφώνει στα 343 εκ και μπλοκάρει στα 316 εκ. Είναι για χρόνια βασικό μελος της Εθνική Κούβας (παίζει μαζί με τον Σεπέδα ως κεντρικός) και θα είναι και στο World League που έρχεται. Μέχρι τώρα έπαιζε στην ομάδα της Αβάνας και περνάει για πρώτη φορά τα σύνορα.

Οι δυο τους προέρχονται από το χρυσό μετάλλιο της Κούβας στο Παναμερικανικό Κύπελλο (ο Άλμπο είχε 6 πόντους και ο Ερνάντες 7 στον τελικό με την Αργεντινή, και προετοιμάζονται για την Παγκόσμιο Λιγκ. 


1.jpgCubascoachgivinginstructions.jpgalbo.jpg2.jpg123.jpgalb1.jpg3.jpg

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.