1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-08-2014 18:04

Χάλκινες στην άμμο της Καρδίας

Την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στην κατηγορία Νεανίδων πανηγύρισαν οι Δήμητρα Μαναβή και Ιωάννα Παρισάκη στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Beach Volley Κ20, που ολοκληρώνεται σήμερα (Κυριακή 24/08) στην Καρδία Θεσσαλονίκης.
Οι Ελληνίδες αθλήτριες, οι οποίες είχαν πανηγυρίσει τον τίτλο στην αντίστοιχη περσινή διοργάνωση, πρόσθεσαν άλλο ένα μετάλλιο στην συλλογή τους, κερδίζοντας τις Τουρκάλες Ακτάς / Κεσκίν με 2-0 σετ (21-15, 24-22) στον αγώνα για την 3η θέση.

Παρά την απογοήτευση από την ήττα στον πρωινό ημιτελικό, η ελληνική ομάδα κατάφερε να δείξει την ανωτερότητά της. Στο ξεκίνημα του 1ου σετ βρέθηκε να χάνει μέχρι και με 4 πόντους, αλλά μόλις έπιασε ρυθμό έφερε το παιχνίδι στα μέτρα της και υπερίσχυσε με 21-15.

Στο 2ο σετ το προβάδισμα άλλαξε κάτοχο πολλές φορές, αλλά η κατάληξη ήταν η επιθυμητή για το ελληνικό δίδυμο, που επικράτησε 24-22 με μπλοκ της Παρισάκη, αφού προηγουμένως είχε «γυρίσει» το σκορ από το 17-19 και το 21-22.

Στον τελικό της κατηγορίας Νεανίδων, στις 18:15, θα αναμετρηθούν οι Τουρκάλες Κανλί / Νεζίρ με τις Ρουμάνες Μέλνιτσουκ / Ορντεάν, στο παιχνίδι με το οποίο θα πέσει η αυλαία της διοργάνωσης στο Avant Garde Sports Club.


volleyball.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.