1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
28-03-2014 13:47

Χρυσό μετάλλιο και... παγκόσμιο για το Ελληνικό Κολλέγιο (video- stat)

Κατεβάστε το αρχείο:
Το Ελληνικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Σχολικό Πρωτάθλημα κοριτσιών, επικρατώντας με 3-1 της Σχολής Μωραΐτη στον τελικό που διεξήχθη στο κλειστό του Μετς.

Αυτό είναι το τέταρτο συνεχόμενο πρωτάθλημα για την ομάδα της Θεσσαλονίκης, που πήρε το εισιτήριο και το το Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Πορτογαλίας.

Διαιτητές: Θέμελης - Δεληκωστίδης

Τα σετ: 1-3 (20-25, 25-20, 13-25, 22-25)

ΣΧΟΛΗ ΜΩΡΑΪΤΗ (Ζώης Καλαμπόκης): Μπανίκα 11 (8/14 επ, 2 άσσοι, 1 μπλοκ), Μπαλογιάννη 4 (3/18επ, 1 άσσος, 11% υπ), Σολωμού 1 (μπλοκ), Φακη 14 (9/18 επ, 3 άσσοι, 1 μπλοκ 15% υπ), Γκρέκα 10 (9/32 επ, 1 άσσος, 30% υπ), Παπασταύρου 5 2/4 επ, 2 άσσοι, 1 μπλοκ) / Οινονομοπούλου (λ -42% υπ - 38% άριστες), Βαρατάση (λ), Καραμαούνα 2 1/5 επ, 1 μπλοκ 36% υπ - 18% άριστες), Βασιλάκη, Τσιγαρίδα, Σταθάκη 2 (1/5 επ, 1 μπλοκ)

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ (Μανώλης Ιωαννίδης): Κωνσταντινίδου 7 (5/11 επ, 2 άσσοι), Παπάζογλου 16 (9/26 επ, 35% υπ), Κομνίνο 6 (4/8 επ, 1 άσσος, 1 μπλοκ), Νώτη 3 (3/14 επ), Στράντζαλη 26 (19/45 επ, 7 άσσοι, 44% υπ), Ζλατίντση 6 (4/7 επ, 2 άσσοι)/ Σιδηρά (λ - 44% υπ - 20% άριστες), Μαναβή 3 (2/9 επ, 1 άσσος), Παυλίδου, Κατζικά

Media

4 σχόλια

  • Comment Link ΠΕΡΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΓΟΝΕΑ Σάββατο, 29 Μαρτίου 2014 08:04 posted by ΠΕΡΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΓΟΝΕΑ

    Μια συμβουλή προς τον ΑΝΘΡΩΠΟ! Είμαι και εγώ γονέας αλλά έχω μάθει να σέβομαι τους ανθρώπους που γνωρίζουν το αντικείμενο! Εμείς οι γονείς ΠΟΤΕ δεν θα πρέπει να παρεμβαίνουμε στο έργο των προπονητών, διαιτητών, παραγόντων και στατιστικολόγων! Κάνουμε κακό στα παιδιά μας, στην ομάδα μας και στο άθλημα! Απότι φαίνεται φίλε ΑΝΘΡΩΠΕ δεν γνωρίζεις καν τα βασικά της στατιστικής του Volley! Δεν ταιριάζει λοιπόν σε σένα να αναφέρεις πράγματα για τα οποία έχεις παντελή άγνοια! Ξέρεις με το να προσθέτεις έτσι απλοϊκά τους κερδισμένους βαθμούς και να βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα δεν βγάζει πουθενά..και αυτό γιατί πολλοί βαθμοί δεν φαίνονται λόγω λάθη του αντιπάλου ( σέρβις,φιλέδες,πιαστά κ.α). Όσο για τις υποδοχές ( ρώτησα και έμαθα) βαθμολογούνται από 6 ( Ναι...6!) βαθμίδες! ..ανάλογα με το που θα πάει η υποδοχή, απέναντι, χαμένη, εξώ από τα 3 μ, κοντά στον πασαδόρο ικανό για 1ο χρόνο,
    , τέλεια στον πασαδόρο για όλους τους συνδυασμούς και άλλα τα οποία και ομολογώ πως δεν θυμάμαι. Τελειώνοντας και εγώ αντιστρέφω αυτά που λέτε και σας λέω ΗΜΑΡΤΟΝ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ VOLLEY ΑΠΛΑ ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΚΘΕΤΟΥΝ!

  • Comment Link ΗΜΑΡΤΟΝ Παρασκευή, 28 Μαρτίου 2014 19:50 posted by ΗΜΑΡΤΟΝ

    Το βίντεο υπάρχει στο σαιτ, γιατί δεν κάθεσαι να το δεις και μέτρα μόνος σου, κατευθείαν να κατηγορίσεις τον άνθρωπο!

  • Comment Link Συμπάσχων ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΣ Παρασκευή, 28 Μαρτίου 2014 19:46 posted by Συμπάσχων ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΣ

    Ε ναι ο Μωραΐτης έχασε 3-1 και δε θα είχε διαφορα στους πόντους, περιεργα πράγματα συμβαίνουν στον κόσμο... Αν διαβάσεις τέλειωσε 9 και όχι 10 και 1 άσσο. 9+1=10, βασική προσθεση. Όσο για το σαμποτάζ ας σου πει ο στατιστικολόγος αν έκανε όντως που είναι και η δουλειά του όχι σαν εσένα που προφανώς είσαι γονιός και δε γνωρίζεις τίποτα από Βόλει. Μα η πασαδόρος απαγορεύεται να κάνει πλασε και να πάρει 5 πόντους; Ξαναγράφουμε την ιστορία του Βόλεϊ κάποιοι!(Παρεπιπτόντως ο εκάστοτε πασαδόρος συνήθως κάνει επίθεση από το 2, όπως βλέπουμε το φιλέ δεξια!) Τα λίμπερο βάση κανονισμών απαγορεύεται να κάνουν επιθετική ενέργεια άρα δε μπορούν να έχουν πόντους, εκτός κι αν θέλετε να βγαίνουν οι διαιτητές ότι έκαναν λάθος και άφησαν επίθεση από τα Λίμπερο! Ημαρτον αν δεν ξέρετε από Βόλει απλά μην γράφετε σχόλια!!! Κύριοι του volleynews όσο κι αν μας διασκέδασε ο φίλος μας ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ καλό είναι τέτοια σχόλια να μην ανεβαίνουν καν και να απαντώνται προσωπικά καθώς το μόνο που κάνουν είναι να βλάπτουν τη δουλειά κάποιων σοβαρών ανθρώπων από κάποιους ανίδεους για το άθλημα. Αυτό μόνο κακό κάνει στη σελίδα σας. Καληνύχτα σας!

  • Comment Link ΑΝΘΡΩΠΟΣ Παρασκευή, 28 Μαρτίου 2014 15:30 posted by ΑΝΘΡΩΠΟΣ

    μα αληθεια τωρα?? ο στατιστικολογος εχει τελειωσει δημοτικο?? αν αθροισω τους ποντους της καθε παικτριας και κοιταξω τα σκορ υπαρχει μια τεραστια διαφορα στους ποντους. ας ξεκινησω λοιπον... η γκρεκα σαν τεσσαρι τελειωσε μονο 10 ? στα τεσσερα σετ?καλη προσπαθεια σαμποταζ...συνεχιζω η μπανικα πηρε 14 επιθεσεις? σε αλλο παιχνιδι μηπως πηγε ο στατιστικολογος? η παπασταυρου που εκανε 5 επιθεσεις?? απο ποιο νουμερο ενημερωστε μας γιατι η κοπελα ειναι πασαδορος και τελος γραψτε επιτελους τους ποντους που εβαλαν και τα λιμπερο και μην γραφετε τοσο χαλια στατιστικα για ολες τις παικτριες του μωραιτη(πχ υποδοχη και επιθεση οτι θελετε γραφετε)..ΗΜΑΡΤΟΝ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΑΠΛΑ ΜΗΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΤΕ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.