1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-02-2014 20:37

Οι Ίωνες αποφασίζουν αποχώρηση από το πρωτάθλημα

Στα πρόθυρα αποχώρησης από το πρωτάθλημα της Α1 γυναικών βρίσκονται οι Ίωνες. Οι παράγοντες του ιστορικού συλλόγου της Νέας Ιωνίας είναι αγανακτισμένοι από τα «ανάποδα» αποτελέσματα που συμβαίνουν τις τελευταίες αγωνιστικές και θα συγκληθεί έκτακτο ΔΣ και έκτατη ΓΣ με θέμα την αποχώρηση της ομάδας από το πρωτάθλημα. Διαβάστε την ανακοίνωση που αναρτήθηκε στο σάιτ του συλλόγου:
«Ο πρόεδρος του ΑΣΠ Ιώνων Θεόδωρος Μαγκλάνης μετά τον τρίτο συνεχόμενο αγώνα που βλέπει να μην υπάρχει ισονομία και δικαιοσύνη στην αντιμετώπιση της ομάδας μας από διαιτητές αλλά και από πολλούς άλλους (δείτε αποτελέσματα...) καλεί την Τετάρτη 26/02/2014 έκτακτο Δ.Σ. με μοναδικό θέμα την απόσυρση της ομάδας από το πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής κατηγορίας γυναικών, θέμα για το οποίο θα ζητηθεί η σύμφωνη γνώμη του σώματος της Γ.Σ. αλλά και των χορηγών, επικουρούμενης και από την κεφαλή της δημοτικής αρχής, Δήμαρχο της Νέας Ιωνίας κ. Ηρακλή Γκότση. Η Γ.Σ. θα συγκληθεί την άλλη Τετάρτη 05/03/2014».

31 σχόλια

  • Comment Link Rossonero Παρασκευή, 07 Μαρτίου 2014 12:26 posted by Rossonero

    είναι πολύ ενδιαφέρον να βλέπεις σε αυτή την χώρα , σε κάθε της επίπεδο, τους κύριους υπεύθυνους (στην προκειμένη περίπτωση τους παράγοντες ) αλλά και γενικότερα ( τους πολιτικούς πχ) να δηλώνουν με τσαμπουκά κ θράσος οτι αυτοί τα έχουν κάνει όλα καλά αλλά για την κατάσταση ευθύνεται άλλοι. Ευθύνεται ο κακός άνθρωπος που τους ασκεί κριτική ( συγνώμη τους ρίχνει λάσπη ) , ο αθλητής ( που στις πληρωμές είναι ερασιτέχνης αλλά στις υποχρεώσεις πρέπει να είναι επαγγελματίας ), η διαιτησίες , ο ανάδρομος ερμής κ δεν ξέρω ποιος άλλος αλλά αυτοί που έφτασαν τα σωματεία σε αυτή την κατάσταση , δεν φταίνε ποτέ....

  • Comment Link volleypsakias Πέμπτη, 06 Μαρτίου 2014 20:39 posted by volleypsakias

    1)ποσα λεφτα βαλανε φετος απο την τσεπη τους οι εραστες του αθληματος(παραγωντες του συλλογου)?Ο Κυριαζης εβαλε 40.000.
    2)Ποιος παραγων εχει βαλει την κορη του να δινει μπαλες στις προπονησεις αφιλοκερδος φυσικα?
    3)Και να μας πουνε ποιες αθλητριες εχουν πληρωσει.

    Αντε καιρος φερνει τα λαχανα καιρος τα παραπουλια, ηρθε η ωρα καποιοι να αποχωρησουν και να αφησουν και αλλους να προσφερουν και υπαρχουν και πολλοι μαλλιστα

  • Comment Link Niño Σάββατο, 01 Μαρτίου 2014 22:58 posted by Niño

    Ο Αντώνης μ έχει ΠΡΟΠΟ στην νέα Ιωνία !!!!!

  • Comment Link 25 χρονια στην Πετοσφαιρα Σάββατο, 01 Μαρτίου 2014 21:47 posted by 25 χρονια στην Πετοσφαιρα

    Για πολλα πραγματα θα μπορουσα να σας προσαψω ή να σας κατηγορησω,αλλα δεν θα το κανω.
    Το τι ξερω θα το κρατησω για τον εαυτο μου,αν πιστευετε οτι κανατε οτι καλυτερο μπορουσατε για τις παικτριες και τον προπονητη,τον οποιο μετα απο καποιο καιρο διωξατε και τωρα που η ομαδα πηρε τα πανω της,φταιει το συστημα,η ΕΟΠΕ,η κουτση Μαρια και οι κατσαρες τριχες,ΕΓΙΝΕ.

    Ο καθενας παιρνει αυτο που του αξιζει αργα η γρηγορα,οι μ*****ς πληρονωνται παντα και ολα τα αλλα ειναι για λαικη καταναλωση,οσο κλισε και αν ακουγεται αυτο!

    Μονο μια ερωτηση και αν τιμα τα παντελονια του ο Κ.Θοδωρης ΠΡΕΠΕΙ να απαντησει.

    Περυσι στον πιο σημαντικο αγωνα εναντιον του Αστερα Αγ.Δημητριου εκτος εδρας που ηταν?

  • Comment Link elenitsa Σάββατο, 01 Μαρτίου 2014 19:29 posted by elenitsa

    ΤΟ ΞΕΡΗ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ.ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΛΑ ΚΟΥΛΟΥΜΑ.ΤΕΛΟΣ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.