1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-07-2020 23:09

Οπαδός του βόλεϊ πρόεδρος στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό ο Τάκης Μαλακατές

Ο Παναγιώτης (Τάκης) Μαλακατές είναι ο νέος πρόεδρος του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού μετά τις αρχαιρεσίες που έγιναν σήμερα το απόγευμα στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

 

Σε μία δύσκολη εποχή μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλος ο Τάκης Μαλακατές θα αναζητήσει λύσεις στα μεγάλα προβλήματα του Ερασιτέχνη, χορηγούς και παράλληλα καλείται να ενώσει τους οπαδούς που είναι διαχασμένοι με φόντο τις εξελίξεις στο Βοτανικό αλλά και το γηπεδικό ζήτημα.

Η Γενική Συνέλευση ξεκίνησε με τον Στέφανο Αυγουλέα να διαβάζει την απολογιστική δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με οργανωμένους οπαδούς να αποδοκιμάζουν.

Στη συνέχεια έγινε οικονομικός και διοικητικός απολογισμός της απερχόμενης διοίκηση. Αναφορά έγινε και στις αγωνιστικές επιτυχίες του συλλόγου με τις ομάδες και τους αθλητές να χειροκροτούνται έντονα από τον κόσμο.

Ο ελληνοκύπριος Φοίβος Μορίδης κατέθεσε υποψηφιότητα με ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο αλλά αποδοκιμάστηκε και απέσυρε την υποψηφιότητα του. 

Η πρόταση και υποψηφιότητα Μαλακατέ ήταν μία εναλλακτική πρόταση που κατ΄αρχήν δείχνει να ενώνει στο πρόσωπο του όλες τις δυνάμεις για την «επόμενη ημέρα» η οποία αναμένεται να έχει μεγάλες δυσκολίες για τον ιστορικό αθηναϊκό σύλλογο.

Ο Τάκης Μαλακατές με την είσοδο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου ανέλαβε με επιτυχία την αναδιοργάνωση του τμήματος βόλεϊ γυναικών του Παναθηναϊκού.

Ο Τάκης Μαλακατές διακρίνεται για την μετριοφροσύνη και τη διπλωματία και γαλουχήθηκε σε μία οικογένεια που έχει ταυτιστεί με τον Παναθηναϊκό. Ο μπαμπάς του Γιάννης Μαλακατές υπήρξε αθλητής του μήκους και των δρόμων ταχύτητας αλλά και μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού, ενώ από το 1964 ενεπλάκη στα κοινά του Ερασιτέχνη με πολυετή θητεία στη θέση του αντιπροέδρου. Η μοίρα τα έφερε έτσι που ο γιος του θα ηγηθεί του αθηναϊκού συλλόγου στην πιο κρίσιμη περίοδο της ιστορίας του.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.