1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-03-2019 12:01

Ο Παναθηναϊκός και ο ελληνικός αθλητισμός πενθούν: «Έφυγε» ο Θανάσης Γιαννακόπουλος

Το πρωί της Τρίτης «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του Παναθηναϊκού και του ελληνικού αθλητισμού.

Ο «τυφώνας» μας αποχαιρετά, 9,5 μήνες μετά τον θάνατο του αδερφού του Παύλου και 11 μετά τον θάνατο του Κώστα Γιαννακόπουλου.

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος ήταν Έλληνας βιομήχανος και πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού σε μπάσκετ, βόλεϊ και ερασιτέχνη. Ήταν ιδιοκτήτης της ΒΙΑΝΕΞ, της μεγαλύτερης φαρμακοβιομηχανίας στην Ελλάδα. Στο παρελθόν έχει διατελέσει για αρκετά χρόνια σύμβουλος της ΕΠΟ.

H είδηση της απώλειας του τιτάνα της Παναθηναϊκής οικογένειας έγινε γνωστή μέσω ανακοίνωσης της ΒΙΑΝΕΞ και του νοσοκομείου «Υγεία»:

«Σήμερα Τρίτη 19 Μαρτίου 2019 κατέληξε στο ΥΓΕΙΑ ο Αθανάσιος Γιαννακόπουλος μετά από μακρά νοσηλεία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Είχε υποστεί βαρύ θρομβωτικό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο από το οποίο, παρά την έγκαιρη και επιτυχή θρομβεκτομή, δεν μπόρεσε να συνέλθει».

3310413.jpg3375579.jpg3367787.jpgggiannakopoulosthanasis.jpggianthan.jpggiannakopoulosth.jpg3375580.jpggianvol.jpg

Media

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.