Εκτυπώστε τη σελίδα
24-06-2018 19:17

Ευγενίδης: «Αφιερωμένο στον Ηρακλή»

Ο Παναγιώτης Ευγενίδης που το καλοκαίρι του 2017 πήγε στον Ηρακλή από τη ΧΑΝΘ αφιέρωσε την κατάκτηση του τίτλου στο μπιτς βόλεϊ λιγκ 2018 στον «γηραιό» αλλά και στον συμπαίκτη του ελληνοαμερικανό Νόα Κιμπλ που κατάγεται από την Καλιφόρνια αλλά έμαθε μπιτς βόλεϊ από τον Φρέντι Μπρουκς στην Θεσσαλονίκη. 

 

«Όπως φαίνεται από το σκορ έγινε μεγάλη μάχη στον τελικό και χαίρομαι που η ομάδα μου κατάφερε να νικήσει. Με τον Κιμπλ παίζουμε πέντε χρόνια μαζί. Είναι η πρώτη μας διάκριση σε επίπεδο σε κάποιο αναγνωρισμένο τουρνουά ανδρών. Στον τελικό αγωνίστηκαν οι δύο καλύτερες ομάδες. Οι Κασαμπαλής, Κωστόπουλος έπαιξαν πολύ καλά και είναι πολύ έμπειροι. Αφιερώνω την επιτυχία στον συμπαίκτη μου και στον Ηρακλή. Πέρασα μία εκπληκτική χρονιά στον Ηρακλή κι αν όλα πάνε καλά θα συνεχίσω. Αυτό που έζησα εφέτος με τον Ηρακλή στη σάλα ήταν μαγικό. Φτάσαμε στην 5η θέση και παίξαμε στον τελικό κυπέλλου. Πολύ χαίρομαι που με αυτή την επιτυχία ανταποδίδω έστω στο ελάχιστο. Φέραμε τον Ηρακλή στην πρώτη θέση και στην άμμο. Είναι η θέση που αξίζει να βρίσκεται ο Ηρακλής».

Από την Καλιφόρνια στον Σχινιά

Ο Νόα Κιμπλ που παρότι γεννήθηκε στην Καλιφόρνια το 1996 έμαθε βόλεϊ στη Θεσσαλονίκη από τον Φρέντι Μπρουκς. «Το σημείο που ήταν το σπίτι μου στην Καλλιφόρνια ήταν μακριά από την παραλία της Καλλιφόρνια αλλά έβλεπα πολύ μπιτς βόλεϊ. Το ξεκίνησα όμως όταν βρέθηκα στην Ελλάδα με προπονητή τον Φράντι Μπρουκς και με τον Παναγιώτη Μούρτζιο. Με τον Ευγενίδη είμαστε πλέον ομάδα. Δεν παίζω στην σάλα αλλά δεν θα έλεγα όχι για την εμπειρία», είπε ο Κιμπλ.

 

4491294.jpg4491285.jpg4491290.jpg4491288.jpg4491289.jpg4491292.jpg4491292-1.jpg4491295.jpg4491279.jpgsxiniasdrone.png

Σχετικά άρθρα

  • Ευγενίδης και Κίμπλ πέρασαν τη γέφυρα για το ταμπλό στο Αντίρριο

    Ο Παναγιώτης Ευγενίδης και ο Νόα Κίμπλ έκαναν τη μεγάλη έκπληξη στα προκριματικά του 4ου τουρνουά του Πανελληνίου σιρκουί μπιτς βόλεϊ Masters 2018 που γίνεται στο Αντίρριο και απέδειξαν πως δεν κατέκτησαν τυχαία το πρωτάθλημα beach volley league 2018.

  • Ευγενίδης και Κιμπλ του Ηρακλή πρωταθλητές στο μπιτς βόλεϊ λιγκ 2018
    O δεύτερος πασαδόρος του Ηρακλή που αποκτήθηκε από την ΧΑΝΘ και ένας Αμερικανός που γεννήθηκε στην Καλιφόρνια αλλά έμαθε βόλεϊ από τον Κουβανό Φρέντι Μπρουκς στη Θεσσαλονίκη είναι οι νικητές στην κατηγορία των επαγγελματιών αθλητών στο πρωτάθλημα beach volley league 2018 που ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία στις εντυπωσιακές εγκαταστάσεις μπιτς βόλεϊ στο Καράβι κλαμπ στην παραλία του Σχινιά.
  • «Γηραιός» και ο Ευγενίδης
    Στον Ηρακλή επιστρέφει ο Παναγιώτης Ευγενίδης. Ο 23χρονος πασαδόρος αγωνίστηκε στον γηραιό και τη σεζόν 2013-14, ενώ έχει παίξει και σε Επίκουρο Πολίχνης, Νέστορα, Μακεδονικός, ΧΑΝΘ. 
  • Καριπίδης: «Ο Παναθηναϊκός θα μείνει στην κατηγορία» (video)
    Ο Θεόκλητος Καριπίδης αναγνώρισε την ανωτερότητα του Εθνικού απέναντι στον Παναθηναϊκό, ωστόσο θεωρεί πως οι «πράσινοι» θα καταφέρουν να μείνουν στην κατηγορία.
  • Σιδηρόπουλος: «Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου…»
    Ο Γρηγόρης Σιδηρόπουλος αποτελεί μια σημαία για τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Μια σημαία που όμως θα υποσταλεί στο τέλος της σεζόν, αφού ο 41χρονος πλέον άσος του Εθνικού, ανέφερε πως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου…