1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-01-2018 01:58

ΕΠΕΣΘ: Αήττητος πρωταθλητής στους εφήβους ο Ηρακλής

Αήττητος ο Ηρακλής κατέκτησε το πρωτάθλημα Εφήβων ΕΠΕΣΘ, επικρατώντας και στον τελικό του Πήγασου Πολίχνης με 3-1 σετ (19-25, 25-22, 25-11, 25-17).

Οι παίκτες του Λάμπη Μπαμπαλιούτα αντέδρασαν μετά το πρώτο χαμένο σετ, έκαναν την ανατροπή και επέστρεψαν στους τίτλους, αφού ο τελευταίος τους ήταν το 2015. Ο συγκεκριμένος είναι ο 14ος στην ιστορία του Ηρακλή όσον αφορά το πρωτάθλημα Εφήβων ΕΠΕΣΘ.


MVP του Final 4 μετά από ψηφοφορία των προπονητών αναδείχθηκε ο Κωνσταντίνος Καπετανίδης του Πήγασου Πολίχνης, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Μπαμπαλιούτας): Τζιουμάκας, Στεφανίδης, Κονιόρδος, Κανέλλος, Βαρβεσιώτης, Κανιούρας, Μπουράκης (λ), Καλαιτζίδης, Μαδίτσης, Γιοβανέκος, λ Κωστάκογλου.

ΠΗΓΑΣΟΣ ΠΟΛΙΧΝΗΣ (Μπρουκς): Καπετανίδης, Κοτζάι, Εξηνταβελώνης, Μπούτος, Καιλής, Αιβαλιώτης, λ Τζιαβρας, Κομητούδης, Δημητρακούδης, Μπαρδούκας, λ Παυλίδης.
Διαιτητές: Μπουγιούκας, Σταυριανίδης, Παπαδοπούλου.

Δηλώσεις προπονητών

Αμέσως μετά τον τελικό, ο προπονητής των νικητών, δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος για αυτό που πετύχαμε. Το ότι το καταφέραμε αήττητοι είναι κάτι επίσης πολύ σημαντικό. Είναι ο πρώτος μου τίτλος με τους εφήβους και εύχομαι να έρθουν κι άλλοι. Ο Πήγασος Πολίχνης ήταν άξιος και δυνατός αντίπαλος. Πλέον στόχος μας αποτελεί το Πανελλήνιο».

Από την πλευρά του ο τεχνικός του Πήγασου Πολίχνης, Φρέντι Μπρουκς, τόνισε: «Ο βασικός μας στόχος ήταν να προκριθούμε στο Πανεπαρχιακό και το καταφέραμε. Συγχαρητήρια στον Ηρακλή για τη νίκη του, ήταν ένα δυνατό παιχνίδι και προσφέραμε θέαμα στον κόσμο. Εμείς καλούμαστε πλέον να συγκεντρωθούμε για το Πανελλήνιο».

ΤΡΙΤΟΣ Ο ΑΣ ΕΛΠΙΣ

Την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα Εφήβων κατέκτησε ο ΑΣ Ελπίς, νικώντας στο μικρό τελικό τον Άρη με 3-0 σετ (25-20, 25-21, 25-13).

ΑΣ ΕΛΠΙΣ (Καραβιδόπουλος): Γαληρόπουλος, Επιτροπάκης, Χατζηνάκος, Σιμητός, Καλλέργης, Μουράτης, λ Καρακόλιας, Γκιτέρσος, Αθανασίου, Σαλταφερίδης, Γιαμακίδης-Κιοσσές, Σκλόπης, Ρετζέπης, λ Πούλος.

ΑΡΗΣ (Ματσέλα): Σκαρλατίδης, Λειβαδίτης, Βιλδιρίδης, Δεληγιαννάκης, Τσαλικιάν, Μόσχας, λ Τασιούρας.

Διαιτητές: Δημητρίου, Τσιούλα, Παπαδοπούλου.   

Σχετικά άρθρα

  • Πανελλήνιο αγοριών Κ21: Πήγασος Πολίχνης, Ηρακλής, Μίλωνας και Πανερυθραϊκός στην τετράδα
    Ο Πήγασος Πολίχνης και ο Ηρακλής είναι οι δύο ομάδες του βορρά που εξασφάλισαν το εισιτήριο για την τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος αγοριών Κ21. 
  • Ο Αντρέϊ Κράβαρικ στον Κρόνο Καλαμαριάς!
    Την συνεργασία με τον Αντρέϊ Κράβαρικ γνωστοποίησε ο Κρόνος Καλαμαριάς. Ο Ελληνοσλοβάκος βετεράνος αθλητής συμφώνησε με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να αναλάβει το πόστο του αθλητικού διευθυντή της Ακαδημίας.
  • Επέστρεψε στον Ηρακλή ο Στέλιος Τζιουμάκας
    Στον Ηρακλή επέστρεψε ο Στέλιος Τζιουμάκας. Ο 25 χρονος (1μ98) ακραίος έδωσε τα χέρια με τους «κυανόλευκους» του «γηραιού», ώστε να τον ενισχύσει στην προσπάθεια του για άνοδο από την Πρι Λιγκ στη Volley League.
  • Τουρνουά Γυναικών στο ΔΑΚ Περαίας
    Τουρνουά γυναικών διοργανώνει το Σαββατοκύριακο 9-10/10 η ομάδα του Περσέα που αγωνίζεται στην Β΄εθνικη ΕΠΕΣΘ, στο ΔΑΚ Περέας. Στα παιχνίδια θα πάρουν μέρος η Ελπίδα Αμπελοκήπων και ΑΟ Καβάλας απο την Α2, οι Μακεδόνες Αξιού από την Πρι Λιγκ.
  • Στα «κυανόλευκα» Παπαδημητρίου και Δημητριάδης
    Αγωνιστική επανεκκίνηση κάνει και πάλι ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης από την Β΄εθνική της ΕΠΕΣΘ, με προπονητή τον Αντρεϊ Κράβαρικ και δύο σημαντικές προσθήκες στην προσπάθεια του, να συγκροτήσει ένα ισχυρό ρόστερ. Πρόκειται για τον 36 χρονο λίμπερο-ακραίο Θοδωρή Παπαδημητρίου (φωτό) και τον 27 χρόνο πασαδόρο, Δημήτρη Δημητριάδη.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.