1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
12-06-2016 20:04

Χάλκινες στα Χανιά, ασημένιες στα Βαλκάνια

Ένα ασημένιο μετάλλιο στην Προύσα, ένα χάλκινο στην Κρήτη και η κατάκτηση της δεύτερης θέσης στην τελική κατάταξη των Βαλκανικών τουρνουά είναι ο συνολικός απολογισμός της νεοσύστατης Εθνικής ομάδας beach volley, Πηγιάννα Μεθενίτη και Άννα Σπανού!
Το «γαλανόλευκο» δίδυμο στον σημερινό ελληνικό εμφύλιο επικράτησε των Ιωάννα Παρισάκη και Δήμητρα Μαναβή με 2-0 (21-11, 21-7), και ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου στο 3ο Βαλκανικό τουρνουά beach volley που φιλοξενείται στην Κρήτη. Με αυτήν την νίκη εξασφάλισαν παράλληλα την δεύτερη θέση στην συνολική κατάταξη της Βαλκανικής Ένωσης, ξεκινώντας έτσι ιδανικά τη νέα τους συνεργασία στην άμμο, βάζοντας τις βάσεις για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες, ενόψει και του προολυμπιακού τουρνουά στο Σταβάνγκερ της Νορβηγίας και φυσικά του Πανελληνίου πρωταθλήματος. 

Η Πηγιάννα Μεθενίτη αμέσως μετά την κατάκτηση ενός ακόμη μεταλλίου σε Βαλκανικό τουρνουά έκανε τον απολογισμό της ομάδας: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένες από την πορεία μας στα Βαλκανικά τουρνουά, καθώς σκοπός της ομάδας μας είναι η προσωπική βελτίωση αλλά κυρίως και το να «βρεθούμε» μέσα στο γήπεδο καθώς είμαστε νεοσύστατο ζευγάρι και φέτος είναι η πρώτη μας χρονιάς που θα αγωνιστούμε σε ελληνικά και διεθνή τουρνουά. Προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω την συμπαίκτριά μου, η οποία «έσφιξε» τα δόντια και αγωνίστηκε με θλάση στο τρίτο Βαλκανικό για να μπορέσουμε να εκπροσωπήσουμε επάξια την χώρα μας σε ένα ακόμη διεθνές τουρνουά, συγκεντρώνοντας παράλληλα βαθμούς».

Από την πλευρά της η Άννα Σπανού σημείωσε: «Μετά από δύο χρόνια από την επιστροφή μου στο beach volley είμαι πολύ ευχαριστημένη από την απόδοσή μας συνολικά ως ομάδα. Ήταν πολύ μεγάλη επιτυχία για εμάς που ανεβήκαμε στο βάθρο δύο φορές σε Βαλκανικά τουρνουά και εντέλει καταφέραμε και βρεθήκαμε στη δεύτερη θέση της συνολικής κατάταξης στην Βαλκανική Ένωση. Στόχος μας είναι από εδώ και πέρα να φέρουμε όσο το δυνατόν καλύτερα αποτελέσματα στο προολυμπιακό τουρνουά, καθώς επίσης και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που ξεκινάει σε λίγες ημέρες».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.