Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
09-11-2015 19:57

Σαρώνει τα βραβεία η Καετάνο

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος είχε οδηγήσει τον Άρη σε μια σπουδαία νίκη κόντρα στον ΑΟ Θήρας και γιόρτασε την ανάδειξη της ως MVP μαζί με τον αρραβωνιαστικό της.
Τώρα όμως μετά τη νέα προσωπική της επιτυχία η Τζου Καετάνο μάλλον θα κεράσει όλη την ομάδα…
Ο Άρης όμως συνεχίζει την εξαιρετική του πορεία όντως αήττητος μετά τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές και η Βραζιλιάνα ακραία αναδείχθηκε MVP της 3ης αγωνιστικής καθώς οδήγησε τον Άρη στην σπουδαία ανατροπή κόντρα στο Μαρκόπουλο, όπου οι κίτρινες επικράτησαν με 3-2 αν και έχαναν με 13-6 μπρέικ.

«Νομίζω ότι ιδανικότερη εκκίνηση στην σεζόν δεν θα μπορούσα να είχα φανταστεί. Η ομάδα είναι αήττητη, εγώ αναδείχθηκα για 2η φορά MVP. Όλα μοιάζουν να είναι τέλεια», παραδέχθηκε η Τζου με ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη κι αφιέρωσε αυτό το βραβείο «στην ομάδα και τις συμπαίκτριες μου. Στο βόλεϊ κερδίζει πάντα η ομάδα και τα κορίτσια το αξίζουν όσο κι εγώ».

Λίγο παραπάνω ίσως η Βιβιάνα Πεσόα, η συμπατριώτισσα της πασαδόρος με την οποία έπαιζε στην Βραζιλία, αλλά και την Ρουμανία για να συναντηθούν ξανά στην Θεσσαλονίκη.

«Γνωριζόμαστε πολλά χρόνια, είμαστε καλές φίλες και μέσα στο γήπεδο ξέρουμε πολύ καλά η μία την άλλη. Κι αυτή η χημεία είναι πάρα πολύ σημαντική, αφού ανά πάσα στιγμή ξέρει πως πρέπει να μου δώσει τη μπάλα κι εγώ ξέρει τι να περιμένω. Νομίζω ότι μεγάλο μερίδιο από τις δικές μου διακρίσεις της ανήκει».

Πέρα όμως από τη δική της ανάδειξη ως MVP για δεύτερη φορά, ο Άρης παραμένει αήττητος μετά από 4 αγωνιστικές και η ίδια δεν έκρυψε τις υψηλές της προσδοκίες.

«Όταν ήρθα στον Άρη όλοι μου είχαν πει ότι ο στόχος της ομάδας είναι η παραμονή της στην κατηγορία, ωστόσο από τις πρώτες μέρες έβλεπα ότι έχουμε καλό υλικό και μπορούμε να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο. Αυτό φάνηκε στις πρώτες αγωνιστικές, ωστόσο αν συνεχίσουμε να δουλεύουμε έτσι και παραμείνουμε συγκεντρωμένες σίγουρα μπορούμε να διεκδικήσουμε κάτι πολύ καλύτερο. Εγώ, αλλά κι όλα τα κορίτσια το πιστεύουμε και κάθε εβδομάδα θα προσπαθούμε να το δείξουμε μέσα στο γήπεδο».