1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
30-08-2015 20:59

«Χρυσές» στον εμφύλιο του Βαλκανικού οι Τσοπούλου/Παρασκάκη

Συγκλονιστικός ήταν ο τελικός των γυναικών στο 3ο Βαλκανικό τουρνουά Beach Volley, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το απόγευμα στο Avant Garde Sports Club, στην Θεσσαλονίκη με τις Τσοπούλου/Παρασκάκη να κατακτούν τη νίκη με 2-0 σετ επί των Καραγκούνη/Μεθενίτη και να κρεμούν στο στήθος τους το χρυσό μετάλλιο!
Οι Κωνσταντίνα Τσοπούλου και Γιούλη Παρασκάκη επέδειξαν μεγαλύτερη συγκέντρωση στα τελειώματα των φάσεων στο τέλος κάθε σετ από τις Πένυ Καραγκούνη και Πηγιάννα Μεθενίτη και έτσι έφτασαν στην κατάκτηση της νίκης, λίγε ημέρες πριν την συμμετοχή τους στους πρώτους Μεσογειακούς Αγώνες παράκτιων αθλημάτων που πραγματοποιούνται στην Πεσκάρα. Στο α' σετ οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο πόντο μέχρι το 20-20. Η Γιούλη Παρασκάκη πήγε στο σερβίς και πήρε τον άσο για το 22-20. Ενώ το ίδιο συνέβη και στο β' σετ με το σκορ να πηγαίνει στο 15-14, όμως με την ψυχολογία να είναι με το μέρος των Τσοπούλου/Παρασκάκη το σετ ήρθε ξανά στα δικά τους χέρια με 21-17, κάνοντας το 2-0 στα σετ.

Αγαθά κόποις κτώνται. Και αυτό είναι κάτι που οι Κωνσταντίνα Τσοπούλου με την Γιούλη Παρασκάκη το γνωρίζουν πολύ καλά καθώς όλη τη χρονιά ξεπέρασαν τόσο τους τραυματισμούς, όσο και τις δυσκολίες καθώς προπονούνταν η μία στην Θεσσαλονίκη και η άλλη στην Κρήτη! Μετά μια από μία πολύ καλή πορεία στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, όπου αναδείχθηκαν πρώτες στη συνολική βαθμολογία, και κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στα τελικά της Βεγορίτιδας, ανέβηκαν και το ψηλότερο σκαλί του βάθρου στο Βαλκανικό τουρνουά, που έγινε στην Καρδία.

Στον 7ο ουρανό έπλεε η Κωνσταντίνα Τσοπούλου, όπως και η συμπαίκτρια της Γιούλη Παρασκάκη, έπειτα από την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου, με την Θεσσαλονικιά βαλκανιονίκη να αναφέρει σχετικά: «Είχαμε ως στόχο να κάνουμε ένα πολύ καλό τουρνουά, ενόψει των Μεσογειακών στην Πεσκάρα. Το καλύτερο δυνατόν στο Βαλκανικό ήταν η κορυφή και την κατακτήσαμε. Στο νου μας είχαμε να «παλέψουμε» για την 1η θέση, καθώς όλες οι ομάδες ήταν καλές αλλά ήταν στα μέτρα μας κάτι που αποδείχθηκε από το αποτέλεσμα. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη γι' αυτό το αποτέλεσμα». Και πρόσθεσε: «Είναι η μεγαλύτερη δικαίωση για εμάς, καθώς εγώ με την συμπαίκτρια μου, την Γιούλη δεν προπονούμαστε μαζί, λόγω απόστασης. Εγώ προπονούμαι κάθε μέρα όλο το καλοκαίρι με την προπονήτριά μου, Ντίνα Λαμπράκη, στην οποία το αφιερώνω αυτό το μετάλλιο καθώς με έχει βοηθήσει πάρα πολύ».

Τέλος η «Τσόπ» υπογράμμισε: «Στόχος μας είναι να πάμε όσο ψηλότερα γίνεται και στους Μεσογειακούς αγώνες στην Ιταλία. Το επίπεδο σίγουρα θα είναι πολύ καλό εκεί, όμως θα προσπαθήσουμε να πάμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Είναι η πρώτη φορά για εμάς που αγωνιζόμαστε για το εθνόσημο και θέλουμε να τα καταφέρουμε».

volleyball.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.