Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
Εκτυπώστε τη σελίδα
27-06-2015 17:57

Για τον Στράτο και τον Αλέξη οι τελικοί της Beach Volleyleague

Στους Στράτο Καββαδά και Αλέξανδρο Αλεξιάδη θα είναι αφιερωμένη η τελική φάση του πρωταθλήματος της Beach Volleyleague. 

O τίτλος του πρωταθλητή Ελλάδας στο πρωτάθλημα επαγγελματιών αθλητών μπιτς βόλεϊ Λιγκ 2015 θα κριθεί την Κυριακή στις εγκαταστάσεις του κλαμπ Καράβι στην παραλία Σχοινιά όπου θα γίνουν οι ημιτελικοί και οι τελικοί της κατηγορίας σε απ΄ευθείας μετάδοση από το Novasports. Η τελική φάση του πρωταθλήματος είναι αφιερωμένη στους πρωταθλητές του 2014 Στράτο Καββαδά, Αλέξανδρο Αλεξιάδη που δίνουν μάχη για τη ζωή τους στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου.

Mετά τους αγώνες που έγιναν στο πρώτο τουρνουά προέκυψαν τα ζευγάρια των ημιτελικών σε βορρά και νότο που θα διασταυρωθούν για μία θέση στον τελικό.

Στον Α΄ημιτελικό θα αναμετρηθούν οι αθλητές που προέρχονται από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, ο Σταύρος Κασαμπαλής και ο Θωμάς Δημητριάδης με τους αθλητές που προέρχονται από τον Ολυμπιακό και είναι ο Χρήστος Βολουδάκης και ο Ανέστης Δημητριάδης. Είναι εντυπωσιακό πως στον ημιτελικό θα έχουμε «εμφύλιο» της οικογένειας Δημητριάδη καθώς θα βρεθούν αντίπαλοι οι δύο υιοι του παλιού διεθνή και προπονητή του βόλεϊ Μάκη Δημητριάδη.

Οικογειακή υπόθεση και στον δεύτερο ημιτελικό όπου ο Βασίλης και ο Δημήτρης Ζήσης που ήταν δευτεραθλητές στον όμιλο του βορρά και εκπροσωπούν τον Παμβοχαϊκό θα αντιμετωπίσουν την ομάδα των Ατάμ Τσαλικιάν, Γιώργου Καντιώτη που έκαναν τη μεγάλη έκπληξη και κατέκτησαν όχι μόνο την πρώτη θέση στο τουρνουά Golden (ερασιτεχνών) αλλά και μία θέση στα ημιτελικά των επαγγελματιών καθώς πλασαρίστηκαν στην πρώτη θέση του τουρνουά νότου. Ο Τσαλικιάν αγωνίζεται στην Αρμενική και επί σειρά ετών αγωνίζεται στα τουρνουά του μπιτς βόλει και ο Καντιώτης είναι παίκτης του Πανιωνίου που πήρε την άνοδο για την Α2 ανδρών.

Οι ημιτελικοί θα αρχίσουν στις 14.00 την Κυριακή 28 Ιουνίου στις 14.00 και θα διεξαχθούν παράλληλα.

Ο τελικός θα γίνει στις 16.00 στο κεντρικό γήπεδο του Σχοινιά με την επωνυμία «Καραντάσιου - Τριανταφυλλίδης».

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΤΕΛΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΜΠΙΤΣ ΒΟΛΕΪ ΛΙΓΚ 2015

Κυριακή 28/6/2015, Ώρα 14.00

Ημιτελικός 1: Κασαμπαλής / Θωμάς Δημητριάδης (Εθνικός Αλ.) – Βολουδάκης / Ανέστης Δημητριάδης (Ολυμπιακός)

Ημιτελικός 2: Τσαλικιάν / Καντιώτης – Ζήσης / Ζήσης (Παμβοχαϊκός)

Κυριακή 28/6/2015, Ώρα 16.00

Τελικός 16.00 στο κεντρικό γήπεδο στο «Καράβι κλαμπ» παραλία Σχοινιά.

kavvadas alexiadis