Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
Εκτυπώστε τη σελίδα
15-06-2015 16:20

«Μακάρι να καθιερωθεί ο θεσμός»

Την πρώτη ημέρα του Beach Volleyleague πήραν την wild card που χρειαζόταν για να αντιμετωπίσουν τους επαγγελματίες του τουρνουά αφού βγήκαν πρώτοι στην κατηγορία τους. Τη δεύτερη ημέρα έκαναν την υπέρβαση κι αφού έπαιξαν τα παιχνίδια τους στον όμιλο, έκαναν έναν αξαιρετικό ημιτελικό διάρκειας πάνω από 90 λεπτά με αντιπάλους τους Παπαγγελόπουλο και Κόβαλτσουκ. Οι πρωταθλητές Νότου στο πρώτο τουρνουά της χρονιάς, αφού αγκάλιασαν και έλαβαν συγχαρητήρια από τον Μιχάλη Τριανταφυλλίδη, μίλησαν για την επιτυχία τους, πάντα με μεγάλη δόση χιούμορ. 
Ο Γιώργος Καντιώτης αφού πανηγύρισε την άνοδο με τον Πανιώνιο, σήκωσε και το τρόπαιο του Beach Volleyleague 2015 και όπως την πρώτη ημέρα, το αφιέρωσε στην...Ελίνα: «Ευχαριστούμε πρώτα όλους όσοι συμβάλλουν για να γίνει αυτή η διοργάνωση. Ευχαριστούμε τον κύριο Μιχάλη Τριανταφυλλίδη που κάθε χρόνο κάνει τα μέγιστα για αυτό το άθλημα. Ο καθένας ήρθε εδώ και βοήθησε με τον δικό του τρόπο και τους ευχαριστούμε όλους ξεχωριστά. Ελπίζουμε όσο περνούν τα χρόνια να εξελίσσεται αυτό το άθλημα και να βλέπουμε συνέχεια καινούριο κόσμο στα γήπεδα της άμμου. Το θέλαμε πολύ, είχαμε στόχο αρχικά να πάμε όσο καλύτερα γίνεται. Κάναμε καλά παιχνίδια, καλή ημέρα και πήραμε τον τίτλο. Αφιερώνουμε τη νίκη σε όσους βοήθησαν εμένα και τον Ατάμ στην αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε, τους προπονητές μας. Ε, και στην Ελίνα που είναι στο μυαλό μου αυτό τον καιρό και συμβάλλει γενικότερα στη βελτίωση μου».

Ο Ατάμ Τσαλικιάν προτίμησε να αφήσει τον συμπαίκτη του να πει περισσότερα και είπε να πανηγυρίσει το χρυσό μετάλλιο προσκαλώντας μας στη συναυλία που θα δώσει στις 17 του μήνα στο Σύνταγμα: «Εγώ τι να πω μετά τον λόγο του συμπαίκτη μου; Με έχει τρελάνει ο Γιώργος! Μακάρι να καθιερωθεί ο θεσμός της Beach Volleyleague. Είναι ένα τουρνουά στο οποίο βλέπεις κι άλλο κόσμο. Ήταν όλα πολύ όμορφα και χαιρόμαστε. Την Τετάρτη όλοι στο Σύνταγμα στις 8 το βράδυ, έχουμε συναυλία με το συγκρότημα μου, τους Χαμάτ και η είσοδος είναι ελεύθερη».