1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
14-06-2015 14:39

Ταμπουρατζής στο λιμάνι

Τη μεταγραφή του διεθνή λίμπερο, Κώστα Ταμπουρατζή από την Κηφισιά ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός, μετά και την απόκτηση του Σημήτρη Σουλτανόπουλου από τον ίδιο σύλλογο. 
Το Τ.Α.Α. Ολυμπιακός ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Κώστα Ταμπουρατζή. Ο διεθνής λίμπερο υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 1+1 χρόνια.

Ο Kώστας Ταμπουρατζής γεννήθηκε στις 2 Σεπτεμβρίου 1983 έχει ύψος 1.91 και την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στον Α.Ο. Κηφισιάς.

Η δήλωση του Κώστα Ταμπουρατζή στο επίσημο site του Ολυμπιακού (www.osfp.gr):

«Χαίρομαι για την δυνατότητα που μου δίνει ο Ολυμπιακός για ένα νέο κύκλο στην καριέρα μου και έχω ισχυρά κίνητρα ώστε να φέρουμε το club ξανά στην κορυφή. Αισθάνομαι έτοιμος από καιρό για αυτή την πρόκληση και ανυπομονώ να ξεκινήσουμε προετοιμασία και να συνεργαστώ με τον κ. Πιάτσα.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού να είναι βέβαιος ότι θα υπερβούμε εαυτούς για να του δώσουμε χαρές τον Μάη και αφορμές να γεμίζει το γήπεδο».

1 σχόλιο

  • Comment Link ΑΟΚΑΡΑΣ Κυριακή, 14 Ιουνίου 2015 21:36 posted by ΑΟΚΑΡΑΣ

    Κώστα καλή συνέχεια στή νέα σου ομάδα από τόν ΑΟΚΑΡΑ. 11 χρόνια μέ τό σήμα τού ΑΟΚ στό στήθος είναι πολλά,καί δέν ξεχνιούνται εύκολα. Χαρές καί λύπες,αγώνες,προσδοκίες,επιτυχίες καί αποτυχίες... Καί ή ζωή συνεχίζεται.. ΚΑΛΗ ΝΕΑ ΑΡΧΗ.. Μέ τό καλό νά βρεθούμε ξανά καί σάν...αντίπαλοι..
    ΑΟΚΑΡΑΣ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.