1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
12-10-2014 21:08

Πώς να μην το απολαύσεις;

Σαντορίνη: Φιορέλα Μάλο

Τα «Νομίκεια 2014» έφτασαν στο τέλος τους και μαζί κι ένα πολύ όμορφο διήμερο στο νήσι της Σαντορίνης. Οι βαλίτσες είναι έτοιμες και οι αποστολές γυρίζουν στις βάσεις τους..

Το ταξίδι μας ξεκίνησε με δυσκολία λόγω των καιρικών συνθηκών, αλλά μόλις φτάσαμε στο νησί, ξεχάσαμε όλη την ταλαιπωρία. Πώς να μην την ξεχάσουμε άλλωστε όταν η δουλειά συνδυάστηκε με τη δισκέδαση, αλλά και δυνατούς αγώνες;

Όλα ήταν πολύ οργανωμένα, και η φιλοξενία εξαιρετική. Η θέα και οι ομορφιές του νησιού δεν χρειάζονται επιπλέον σχόλια. 

Τα «Νομίκεια 2014» ξεκίνησαν με τον αγώνα του ΑΟ Μαρκοπούλου με τον Παναθηναϊκό, όπου ο Παναθηναϊκός κέρδισε τελικά 3-2. Η συνέχεια της βραδιάς ήταν αναμενόμενη. Το κλειστό της Σαντορίνης γέμισε για να θαυμάσει τον ΑΟ Θήρας και να αποθεώσει την Ελένη Μεμετζή και τα κορίτσια της. Φυσικά εκείνες τίμησαν τους φίλους τους και νίκησαν τον ΟΠΕ Ρεθύμνου με 3-0.

Τη δεύτερη μέρα του τουρνουά το Μαρκόπουλο αγωνίστηκε με τον ΟΠΕ Ρεθύμνου και πήρε τη νίκη με 3-0. Μόλις τελείωσε το παιχνίδι είχε έρθει η ώρα για τις βραβεύσεις και την παρουσίαση της ομάδας του ΑΟ Θήρας. Η ατμόσφαιρα θύμιζε αυτό που έχουμε συνηθίσει στις μεγάλες ομάδες της πρωτεύουσας, αγάπη για τον αθλητισμό. Όσοι βρέθηκαν εκεί χειροκρότησαν κάθε παίκτρια, ενώ μόλις ακούστηκε το όνομα της Ελένης Μεμετζή ήταν σαν να μην υπήρχε κανένας άλλος. Δυστυχώς για τις γηπεδούχες, ηττήθηκαν από τον Παναθηναϊκό με 3-0, αλλά αυτό δεν πτόησε κανέναν. 

Οι ομάδες επιστρέφουν έτοιμες για την έναρξη του πρωταθλήματος.

Το volleynews.gr επιστρέφει με περισσότερα από τη Σαντορίνη. Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία και την εξαιρετική συνεργασία με όσους βοήθησαν για τη διεξαγωγή αυτού του τουρνουά. 

Εις το επανιδείν ...
Διαβάστε επίσης: 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.