1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
25-06-2014 17:47

Τριανταφυλλίδης: «Στο Anima ολοκληρώνεται ο κύκλος της Beach Volleyleague 2014»

Η Beach Volleyleague 2014 έχει κάτι ακόμα να δώσει με τους τελικούς των ερασιτεχνών που θα γίνουν το Σαββατοκύριακο στο ΑΝΙΜΑ Club και ο Μιχάλης Τριανταφυλλίδης μίλησε για το συναίσθημα που αφήνει η φετινή διοργάνωση.
«Τα συναισθήματα είναι ολόιδια με την ποιότητα του τελικού που είδαμε στο ταμπλό των επαγγελματιών. Είδαμε έναν εξαιρετικό τελικό, πολύ υψηλού επιπέδου και ανάλογα είναι τα συναισθήματά μου για την Beach Volleyleague 2014. Αφού καταφέραμε να διοργανώσουμε τουρνουά με 92 και αυτοί οι 184 αθλητές να φύγουν, όχι απλά ευχαριστημένοι, αλλά ενθουσιασμένοι, νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε οποιαδήποτε διοργάνωση. Αυτό το τριήμερο ήταν τόσο δύσκολο και κουραστικό, αλλά πήγε τόσο καλά, που μας αφήνει μόνο αισιόδοξα μηνύματα».

Έχουμε ένα τουρνουά θα συνδιοργανώνουμε με τον συνεργάτη όλης αυτής της προσπάθειας, Παύλο Μπελιγράτη. Θα είναι οι τελικοί των ερασιτεχνών, την άλλη Κυριακή στο Άνιμα. Όσοι μπορούν από αυτούς που κέρδισαν στα τουρνουά όλης της Ελλάδας θα έρθουν και μαζί με άλλους αθλητές θα κάνουμε έναν τελικό, για να ολοκληρωθεί ο κύκλος για την Beach Volleyleague 2014. Αναγκαστικά το 2015 θα ανέβει ο πήχης. Αυτό θα είναι δύσκολο αλλά ευχάριστο.

Σχετικά με την παρουσία της κόρης του Λίζας Τριανταφυλλίδη στον τελικό του μεικτού ερασιτεχνών είπε: «Το σημαντικό είναι ότι βρίσκεται στο γήπεδο και ότι λατρεύει αυτό που κάνει πρώτα από όλα σαν φοιτήτρια. Αυτό με ενδιαφέρει εμένα. Ότι είναι εξαιρετική φοιτήτρια και σε λίγο θα πάρει το πτυχίο της. Το ότι έφτασε στον τελικό είναι μια δική της προσωπική επιτυχία. Το θεωρώ συμπλήρωμα στην καθημερινότητά της γιατί η ίδια έχει αυτή τη φιλοσοφία και αυτό ευχαριστεί και μένα

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.