1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-06-2014 19:08

Όλη η Σύρος στο πλευρό του Α.Ο.Φοίνικα και εκλογές στις 22 Ιουνίου

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η αναπόκριση των μελών του Α.Ο.Φοίνικα Σούρου. Δεκάδες σημαντικοί παράγοντες του νησιού ανταποκρίθηκαν ανοικτά στο κάλεσμα της διοίκησης για να διευρυνθεί η βάση του συλλόγου. Το μήνυμα που βγήκε από την σημερινή ημέρα είναι ότι ο Φοίνικας συνεχίζει δυνατός, ενωμένος και με την απαιτούμενη συσπείρωση δυνάμεων γύρω του. Οι εκλογές ορίστηκαν για τις 22 Ιουνίου.
 
Ο Φοίνικας θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί στο ελληνικό βόλεϊ, με μπροστάρη και πάλι τον Δημήτρη Παλιόπορτα ο οποίος “διέλυσε” τις όποιες φήμες για αποχώρησή του από την ομάδα.
 
Μετά από μία τετραετία επιτυχιών και με τις απαραίτητες εμπειρίες πλέον σε όλα τα επίπεδα, ο σύλλογος είναι έτοιμος να αλλάξει μοντέλο και επίπεδο και να πορευτεί στο μέλλον, συνεχίζοντας στο δρόμο των επιτυχιών και γεμίζοντας υπερηφάνια όλους τους συριανούς και όχι μόνο. Το σημαντικότερο είναι ότι πλέον φαίνεται ότι θα έχει έμπρακτα στο πλευρό του τόσο τις τοπικές αρχές (Δήμος, Περιφέρεια) όσο και τους φορείς εκείνους (στην πρώτη γραμμή το Επιμελητήριο Κυκλάδων) που μπορούν να βοηθήσουν σε πολλά επίπεδα.
 
Εκλογές στις 22 Ιουνίου
 
Η γενική συνέλευση ξεκίνησε με την τοποθέτηση του αντιπροέδρου του συλλόγου Αντώνη Ρούσσου, ο οποίος έκανε τον αγωνιστικό απολογισμό της σεζόν που τελείωσε, όσο κα τον διοικητικό-οικονομικό της διοίκησης που ολοκληρώνει τη θητεία της. Για πολλοστή φορά, ο κ. Ρούσσος στάθηκε στο γεγονός ότι η σημερινή διοίκηση και ειδικά ο πρόεδρος Δημήτρης Παλιόπορτας έχουν φτάσει στα όριά τους και χρειάζονται στήριξη για να συνεχίσουν.
 
Στη συνέχεια πήραν το λόγο οι παρόντες στη γενική συνέλευση Γιώργος Λεονταρίτης (νέος χωρικός αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων), Γιώργος Μαραγκός (νέος δήμαρχος Σύρου-Ερμούπολης) και Γιάννης Ρούσσος (πρόεδρος Επιμελητηρίου Κυκλάδων) οι οποίοι αναφέρθηκαν σε συγκεκριμένες ενέργειες-κινήσεις που πρέπει να γίνουν για την στήριξη της ομάδας σε όλα τα επίπεδα (αγωνιστικό, οικονομικό, οργανωτικό, γηπεδικό). Μάλιστα, προγραμματίστηκαν ήδη για τις επόμενες μέρες οι πρώτες κινήσεις και επαφές που πρέπει να γίνουν προς αυτή την κατεύθυνση.
 
Στο ίδιο μήκος κύματος και ο νυν υπεύθυνος Πολιτισμού-Αθλητισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου Δημήτρης Γρυπάρης, που ανέφερε ότι η παρούσα περιφερειακή αρχή έχει εξασφαλίσει τη χρηματοδότηση για το 2ο Διεθνές Τουρνουά Νοτίου Αιγαίου, αλλά και για έργα ανακατασκευής του γηπέδου, θέμα για το οποίο η σημερινή δημοτική αρχή έχει κωλυσιεργήσει εδώ και ένα χρόνο.
 
Πληροφορίες για τις εκλογές
 
Στη συνέχεια αποφασίστηκε η διενέργεια αρχαιρεσιών για την εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν την προσεχή Κυριακή 22 Ιουνίου στην αίθουσα (φουαγιέ) του Κολυμβητηρίου τις ώρες 11:00-14:00.
 
Δικαίωμα ψήφου έχουν τα ενεργά μέλη του συλλόγου και της Λέσχης Φίλων Φοίνικα, καθώς και οι κάτοχοι κάρτας μέλους (διαρκείας).
 
Οι ενδιαφερόμενοι να θέσουν υποψηφιότητα για το νέο ΔΣ μπορούν να το κάνουν στα μέλη της εφορευτικής επιτροπής που ορίστηκαν στη σημερινή γενική συνέλευση και είναι τα εξής:
 
- Ευστρατίου Βαγγέλης (τηλ. 6937437161)
- Ζακαίος Αντώνης (τηλ. 6993660718)
- Σολάρης Αντώνης (τηλ. 6974837838)

1 σχόλιο

  • Comment Link DIASK@HOTMAIL Κυριακή, 15 Ιουνίου 2014 18:32 posted by DIASK@HOTMAIL

    ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ .....ΜΑΝΑΤΖΕΡ...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.