1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-06-2014 21:36

«Τρώγοντας έρχεται η όρεξη» (video)

Χαρούμενοι για τον τίτλο του πρωταθλητή Νότου στο Beach Volleyleague 2014 oι Σωτήρης Βλαχοστάθης και Κώστας Βασιλάκος, μίλησαν στην κάμερα του volleynews.gr για την φετινή τους εμπειρία. Επιπλέον αναφέρθηκαν και για το μέλλον τους στο επαγγελματικό βόλεϊ.
«Πολύ ωραία διοργάνωση, οι εγκαταστάσεις ήταν άψογες και το ευχαριστηθήκαμε. Παίξαμε σχετικά καλά, κερδίσαμε άρα είμαστε χαρούμενοι και τώρα πάμε Χανιά», με τον Σωτήρη Βλαχοστάθη να προσθέτει «στα Χανιά θα περάσουμε καλύτερα».

Στην συνέχεια αναφέρθηκαν και στους αντιπάλους τους Κούνα και Βλαχάκη: «Όλοι οι αντίπαλοι ήταν δύσκολοι, κανένα παιχνίδι δεν κερδίσαμε εύκολα. Τα σκορ ήταν όλα κοντά, σε μερικά ήμασταν και πίσω στο σκορ. Είχε ανταγωνισμό αλλά τα καταφέραμε».

Σε ερώτηση για το αν μπορούν να κατακτήσουν (και) το πρωτάθλημα στα Χανιά απάντησαν: «Τρώγοντας έρχεται η όρεξη. Όταν ήρθαμε εδώ δεν περιμέναμε αυτή την διάκριση. Αφού ήρθε εδώ γιατί στα Χανιά να μην έρθει;».

Τέλος αναφέρθηκαν και στο μέλλον τους στο επαγγελματικό βόλεϊ «Είναι πολύ νωρίς ακόμα. Υπάρχουν οι συζητήσεις με την Παναχαϊκή αλλά δεν ξέρω ακόμα» είπε αρχικά ο Σωτήρης Βλαχοστάθης για να... πάρει θέση και ο Κώστας Βασιλάκος «Υπάρχουν κάποιες συζητήσεις με την Παναχαϊκή. Ήταν μία άσχημη χρονιά για την ομάδα, έτσι όπως κατέληξε με τον υποβιβασμό. Θεωρώ ότι λόγω εξωαγωνιστικών λόγων η ομάδα έπεσε, αγωνιστικά μπορούσαμε να παραμείνουμε. Είχαμε κάποια προβλήματα, όμως το σημαντικό είναι να διορθώνεσαι από τα λάθη σου. Η διοίκηση δείχνει την όρεξη και την διάθεση να μην αφήσει την ομάδα».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.