1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-06-2014 17:47

«Ο Τριανταφυλλίδης ξέρει» (video)

Για τον τίτλο στο Οπεν γυναικών μίλησαν οι Ίρις Γόντικα και Σουζάνα Περούλιου, καθώς και για την εμπειρία τους στο Beach Volleyleague. Φυσικά δεν παρέλειψαν να αναφέρουν και τον Μιχάλη Τριανταφυλλίδη.
«Περάσαμε υπέροχα, φοβερή διοργάνωση ειδικά με τον κ. Τριανταφυλλίδη. Περάσαμε πολύ ωραία, όλα τα παιδιά ήταν πάρα πολύ καλά, νιώθαμε ότι όλοι ήμασταν μία παρέα», είπε αρχικά η Σουζάνα Περούλιου για να πάρει τον λόγο η συμπαίχτρια της Ίρις Γόντικα «Παλιά έπαιζα σάλα, στο Μαρούσι και στην συνέχεια ασχολήθηκα με το μπιτς. Είναι η πρώτη φορά που παίζουμε ως δίδυμο και ήταν πολύ ωραία εμπειρία».
 
Στο τέλος οι δύο αθλήτριες αναφέρθηκαν και στις δύο αντιπάλους τους στον τελικό: «Παίζουν πολύ καλά, μπορεί να είχαν κουραστεί, ειδικά στο 2ο σετ» ανέφερε η Γόντικα για να συνεχίσει «Είχαν κουραστεί και από τον ημιτελικό που είχε πάει τάι μπρέικ και ήταν πολύ καθοριστικό για την έκβαση του τελικού».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.