Εκτυπώστε τη σελίδα
08-06-2014 16:32

«Ραντεβού στους τελικούς» (video)

Για τον τίτλο του Όπεν Γυναικών μίλησαν οι Κατερίνα Καπόλου και Εύα Κουρέλου. Οι δύο ελληνίδες αθλήτριες τόνισαν πως ήρθαν για να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό αρχικά και τελικά... κατέκτησαν την πρώτη θέση, παίζοντας μάλιστα για πρώτη φορά ως δίδυμο. Έδωσαν ραντεβού στο ΑΝΙΜΑ για τους τελικούς.

«Μπιτς βόλεϊ με τους κορυφαίους»

Η Εύα Κουρέλου είπε: «Ξεκινήσαμε λέγοντας ότι θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε και τελικά καταφέραμε να περάσουμε έναν πολυ δύσκολο ημιτελικό και μάλιστα χάνοντας 1-0. Στον τελικό μας βοήθησαν οι συνθήκες γιατί είχαμε προπονηθεί στον άερα. Παίζω μπιτς βόλεϊ 5 χρόνια και πρώτη χρονιά είμαστε μαζί. Λέμε να το κρατήσουμε».

Η Κατερίνα Καπόλου που ξεκίνησε την ενασχόληση της με το μπιτς βόλεϊ από τις ακαδημίες της Έφης Σφυρής τόνισε: «Παίζω μπιτς βόλεϊ εδώ και τρία χρόνια στα τουρνουά του Τριανταφυλλίδη. Αρχικά είχα ξεκινήσει προπονήσεις με την Έφη Σφυρή. Η αλήθεια είναι όιτ δεν παρακολουθήσαμε πολύ τους επαγγελματίες, αλλά το επίπεδο είναι πολύ υψηλό και θα το απολάυσουμε τώρα».

«Η διοργάνωση ήταν πολυ καλή, σε όλες τις ομάδες έδιναν νερά. Όλα γίνονται στην ώρα τους και δε νομίζω ότι κάποιος αθλητής είχε παράπονο. Έχουμε ραντεβού στις 29 Ιουνίου στους τελικούς που θα γίνουν στο ΆΝΙΜΑ, που εκεί θα είναι οι πρωταθλητές βορρά και νότου. Θα κατέβουμε όμως και σε άλλα τουρνουά».

Media