Εκτυπώστε τη σελίδα
12-02-2014 23:59

Σπύρος Φίνος: «Απολυθήκαμε όταν ζητήσαμε να πληρωθούμε»

Χολωμένοι με την στάση του προέδρου του Ερασιτέχνη Άρη Θωμά Γιώτα είναι ο Σπύρος Φίνος και ο Αντώνης Παπαδόπουλος. Οι δύο έμπειροι προπονητές που κλήθηκαν να βοηθήσουν τον Άρη μετά την παραίτηση του Αντρέι Κράβαρικ ύστερα από την ήττα στο ντέρμπι του Α΄γύρου με τον ΠΑΟΚ δεν περίμεναν πως θα μάθαιναν την απόλυση τους μέσα από το επίσημο σάιτ του συλλόγου το απόγευμα της Τρίτης.
«Ζητήσαμε από την διοίκηση να μας πληρώσει επιτέλους έστω και για μία φορά ώστε να δείξει πως μας υπολογίζει ως επαγγελματίες. Την επομένη ημέρα μάθαμε την απόλυση μας από το σάιτ του συλλόγου. Μας πείραξε πολύ αυτή η συμπεριφορά. Δεν έχουμε δώσει δικαίωμα σε κανέναν να μας συμπεριφέρεται κατ΄αυτόν τον τρόπο και αυτό το μεταφέραμε και στον κύριο Γιώτα. Δεν τσακωθήκαμε με κανέναν. Είμαστε σοβαροί άνθρωποι και επαγγελματίες. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στον Άρη. Ο κόσμος και οι παίκτες ξέρουν για το τι προσφέραμε στο διάστημα που μείναμε στην ομάδα. Ευχαριστούμε τους παίκτες που μας πίστεψαν», είπε ο Φίνος.

1 σχόλιο

  • Comment Link Α.κ Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου 2014 21:28 posted by Α.κ

    Όταν έχεις να κάνεις με μπαταχτσήδες!Δυστυχώς ο κάθε άσχετος διοική μια ομάδα. Κάνατε καλή δουλειά εσείς στην ομάδα. Αλλά δυστυχώς οι άσχετοι πάντα επιβιώνουν.