1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1198
29-09-2013 11:16

Ότι συμβαίνει στο τουρνουά της Σύρου

Το 1ο Διεθνές Τουρνουά Βόλεϊ Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου έκανε χθες πρεμιέρα με δυο παιχνίδια υψηλού επιπέδου. Φοίνικας Σύρου, Γκάμπροβο, TV Μπουλ και Σμούχα δίνουν άρωμα Ευρώπης και… Αφρικής στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων.


Η διοργάνωση μέχρι στιγμής στέφεται από μεγάλη επιτυχία, κάτι που συνομολόγησαν και οι φιλοξενούμενοι προπονητές, αθλητές και δημοσιογράφοι. Το όλο εγχείρημα που στηρίχτηκε από τον κ. Γρυπάρη και τον πρόεδρο του Φοίνικα, Δημήτρη Παλιόπορτα έβαλε σε σκέψεις τις αποστολές των ομάδων που ήρθαν στη Σύρο, για διοργάνωση του εν λόγω τουρνουά κάθε χρόνο σε κάθε μια από τις χώρες προέλευσης των συλλόγων.

Το όλο εγχείρημα που στηρίχτηκε από τον κ. Γρυπάρη περιφερειακό σύμβουλο, αρμόδιο για θέματα αθλητισμού και πολιτισμού και τον πρόεδρο του Φοίνικα, Δημήτρη Παλιόπορτα έβαλε σε σκέψεις τις αποστολές των ομάδων που ήρθαν στη Σύρο, για διοργάνωση του εν λόγω τουρνουά κάθε χρόνο σε κάθε μια από τις χώρες προέλευσης των συλλόγων. Το 1ο Διεθνές τουρνουά βόλεϊ Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου αναδεικνύει τη Σύρο, τον Φοίνικα αλλά και όλο το Ελληνικό βόλεϊ, κάτι που στήριξε και ο κόσμος του νησιού, γεμίζοντας το «Δημήτρης Βικέλας». 

Δείτε αναλυτικά τι συνέβη την πρώτη μέρα του τουρνουά:

 
Η δεύτερη μέρα του τουρνουά στη Σύρο:
 
 
 
 
 
 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.