1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
O ΠΑΟΚ διορθώνει τις ανορθογραφίες του καλοκαιριού με την απόκτηση της κροάτισσας πασαδόρου Lea Deak.
Δεύτερη κούπα στην Ουγγαρία γιατον Γιάννη Αθανασόπουλο. Ο ‘Έλληνας προπονητής οδήγησε ην Βασας στην κατάκτηση του Κυπέλλου, καθώς σον τελικό επικράτησε μετά από μονομαχία θρίλερ της Μπεκεσάμπα με 3-2 (23-25, 25-14, 22-25, 25-19, 17-15).
Δεύτερη πράξη στον ελληνικό εμφύλιο του Challenge Cup με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο κλειστό του Αγίου Θωμά (Τετάρτη 15/2, 19:00, Cosmote Sport 7).
Η ιστορική αναδρομή της Εθνικής ομάδας βόλεϊ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της  από τον πρώην ομοσπονδιακό προπονητή Σωτήρη Δρίκο.
Ο γνωστός ορθοπεδικός Γιώργος Τσικούρης που είναι συνεργάτης στην ιατρική επιτροπή της Ε.Ο.ΠΕ. με εμπειρία από πολλές ομάδες και σε πολλά αθλήματα μίλησε στο volleynews.gr σχετικά με την επιτροφή των επαγγελματιών και ερασιτεχνών αθλητών στην ενεργό δράση. Ειδικά για το βόλεϊ και το μπιτς βόλεϊ τόνισε τη σημασία και την ένταση της προετοιμασίας. Τόνισε πως ακόμα και μέσα στον Ιούλιο πρέπει να συνεχιστεί η δραστηριότητα ενώ σχολίασε και τα μέτρα προστασίας που προβλέπονται μέσα στο πρωτόκολλο για το μπιτς βόλεϊ:
Ο Θανάσης Ρέρρας με την ιδιότητα του μέλους της Επιτροπής μπιτς βόλεϊ της Eυρωπαϊκής Συνομοσπονδίας (C.E.V.) ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του volleynews.gr για το μπιτς βόλεϊ και αποκάλυψε τα πλάνα και τις σκέψεις της C.E.V. για το άθλημα της άμμου αλλά και τις διεθνείς διοργανώσεις στην εποχή μετά το lock down στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης:
Ο Στέφανος Λεμονίδης γράφει για την απόδοση του Ολυμπιακού στον ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ, τα λάθη του Μουνιόθ, αλλά και τον τρόπο που μπορεί η ομάδα του Πειραιά να γελάσει τελευταία.
TOY ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΛΕΜΟΝΙΔΗ
Του Στέφανου Λεμονίδη: Η δικαστικός και μέλος της ΕΟΠΕ Ευγενία Παπαγεωργίου υπερθεμάτισε υπερ της αναβάθμισης του Περικλή Μπακοδήμου σε διευθυντή της Ομοσπονδίας λέγοντας μάλιστα «Ο Μπακοδήμος μας ξελάσπωσε».
Ποιος να το περίμενε πως δυο χρόνια μετά την απώλεια του Νίκου Σαμαρά, η οικογένεια του θα συνέχιζε να ταλαιπωρείται από τους παράγοντες του Εθνικού και οι δυο πλευρές να αντιδικούν στις δικαστικές αίθουσες. Διαβάστε το ρεπορτάζ του Δημήτρη Τυχάλα  στο SPORTSFEED
O Μανώλης Ρουμελιώτης, με άρθρο του στο BeachVolleynews.gr, αναλύει τις σκέψεις του για την εξάπλωση του μπιτς βόλει σε όλη την Ελλάδα.
Άλλη μια χρονιά πέρασε για το μπιτς Βόλεϊ. Χρονιά με ένα πρόσωπα και εντάσεις. Το 2013 θα περάσει στην ιστορία σαν χρονιά της Πέννυς Καραγκούνη, που πέρασε από τη σάλα στην άμμο για να πέσει κατευθείαν στα βαθιά. Έγινε παρτενέρ της Βίκυς Αρβανίτη και δείχνει να τα καταφέρνει. Όμως είχαμε και μία μεγάλη επιστροφή. Και αυτή δεν είναι άλλη από την Βάσω Καραντάσιου που γύρισε στη δράση για να πάρει το χρυσο μετάλλιο στο Beach Volleyleague, την πρώτη προσπάθεια της ΕΣΑΠ να διοργανώσει τουρνουά Μπιτς Βόλεϊ. Ακόμα, άσχημη εντύπωση άφησε η κόντρα των Κοτσιλιάνου, Ζουπάνη με την ΕΟΠΕ, λίγο μετά την μεγάλη επιτυχία της ομάδας και την 5η θέση στην Κίνα. Όλες οι σημαντικές στιγμές όπως τις κατέγραψε το volleynews.gr:
ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΛΕΜΟΝΙΔΗ

What A Wonderful World!
19-10-2013 12:56

ΤΟΥ  ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΛΕΜΟΝΙΔΗ
ΤΟΥ  ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΛΕΜΟΝΙΔΗ
Ο Κώστας Ασημακόπουλος γράφει για την μεταγραφή του Ραφαήλ Κουμεντάκη στη Ραβένα και τη σπουδαία οργάνωση που εξακολουθούν να έχουν οι Ιταλοί.
ΤΟΥ  ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΛΕΜΟΝΙΔΗ Μπράβο στα μέλη της Εθνικής ανδρών,
Ο Στέφανος Λεμονίδης βρέθηκε στη Μέκκα του  βόλεϊ γυναικών στο Μπακού του Αζερμπαϊτσάν, όπου  εργάζεται ο Γιάννης Νικολάκης, το πετρέλαιο ρέει άφθονο και επιτέλους θα γνωρίσει και τι σημαίνει τουρισμός
O καλός συνάδελφος της "Καθημερινής" Νίκος Κωνσταντόπουλος και εξειδικευμένος σε θέματα ντόπινγκ μας έστειλε την παρακάτω επιστολή με αφορμή τη δήλωση του Απόστολου Οικονόμου για την υπόθεση Τζανακάκη
Tου Στέφανου Λεμονίδη: Το εφετινό πρωτάθλημα δεν είχε την ποιότητα των περασμένων χρόνων...
ΤΟΥ   ΣΤΕΦΑΝΟΥ  ΛΕΜΟΝΙΔΗ
ΤΟΥ  ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΛΕΜΟΝΙΔΗ
Σελίδα 1 από 2