1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
31-03-2013 15:43

«Δεν επηρεαζόμαστε από τον κόσμο» (φωτο -videos)

Cannot find volleynews.v2/WOMEN/2012-13/s.t.telikoy folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/WOMEN/2012-13/s.t.telikoy/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38
Την πεποίθηση ότι ο Ολυμπιακός θα εξεπεράσει θα νικήσει την ΑΕΚ στον πρώτο τελικό, παρά την... καυτή ατμοόσφαιρα τον οπαδών της, εξέφρασε ο τεχνικός της ομάδας Τέλης Σωτήρχος στην συνέντευξη Τύπου πριν τον μεγάλο αγώνα.


«Φτάσαμε στην τελική ευθεία και αντικειμενικά είναι οι δύο ομάδες με τις καλύτερες περιόδους στο πρωτάθλημα που θα παίξουν για τον τίτλο. Υπάρχει το 0-2, αλλά αισιοδοξώ και ευελπιστώ πως αύριο θα είναι μια καινούρια αρχή και θα κατακτήσουμε τη νίκη. Ελπίζω να γίνει ένα παιχνίδι αντάξιο της ιστορίας των δύο ομάδων και να κερδίσει ο καλύτερος. Σίγουρα πρόκειται για τελείως διαφορετικό ματς σε σχέση με τα άλλα τρία. Αύριο θα παίξει πρωταρχικό ρόλο η ψυχολογία και θα μετρήσουν λιγότερο τα τεχνικά και τακτικά στοιχεία. Οι παίκτριες του Ολυμπιακού δεν επηρεάζονται από τον κόσμο. Μπορούμε να τον ξεπεράσουμε. Το πρόβλημα μας είναι να ξεπεράσουμε τον καλό εαυτό μας. Χάνουμε στις λεπτομέρειες και αυτό πρέπει να ξεπεράσουμε».

Media





2 σχόλια

  • Comment Link dennis Κυριακή, 31 Μαρτίου 2013 17:55 posted by dennis

    πέρα από το ότι μιλάει με το τίποτα κάνει ερωτήσεις και στον ευατό του και φυσικά δίνει και απαντήσεις :p

  • Comment Link Γ.Σ. Κυριακή, 31 Μαρτίου 2013 17:35 posted by Γ.Σ.

    ναι αλλα να μην τραβανε παλι οι παικτριες σου φωτο και βιντεο απο την κερκιδα μας γιατι ματιαζομαστε ευκολα αφου ειμαστε κ ωραιοι
    τι???το ριξα στο χαβαλε????
    εσυ το ξεκινησες πρωτος με τ ανεκδοτα
    υ.γ. το πρωτο ματς και να το παρεις η ΑΕΚ θα το σηκωσει μεσα εκει(εδω ειμαστε)

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.