1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-03-2013 12:46

H ... σαλάτα της ΕΣΑΠ

ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΛΕΜΟΝΙΔΗ
Ορθώς η ΕΟΠΕ όρισε όλα τα ματς των δυο τελευταίων αγωνιστικών   της Α1 γυναικών την ίδια ώρα, κακώς η ΕΣΑΠ δεν έκανε τα αυτονόητα και προφανώς καθοδηγούμενη και από την συνδρομητική τηλεόραση, σαλαμοποίησε την προτελευταία αγωνιστική.

Έτσι το Σάββατο στις 4μμ θα παίξουν Ολυμπιακός-Ηρακλής και ο Παναθηναικός που αντιμετωπίζει τoν Άρη, θα παίξει τρεις ώρες αργότερα και θα γνωρίζει το αποτέλεσμα του κυριότερου αντιπάλου του στη μάχη του υποβιβασμού.

Η Νίκη Αιγινίου εξάλλου , αγωνίζεται τη Δευτέρα και θα γνωρίζει τι έκανε ο Ηρακλής, αλλά και ο Παναθηναικός, γεγονός που τινάζει στον αέρα την αξιοπιστία του πρωταθλήματος, σε χαλεπούς καιρούς.

Και ο Φοίνικας Σύρου θα ξέρει τι έκαναν Παμβοχαικός , Εθνικός Αλεξανδρούπολης και ΠΑΟΚ, αφού την τελευταία στιγμή , ο αγώνας του με τη Λαμία μετατέθηκε στις 7μμ και οποιαδήποτε δικαιολογία δεν ευσταθεί.

Όλες οι ομάδες έπρεπε να παίζουν την ίδια ώρα και οι παίκτες να αγωνίζονται απερίσπαστοι, χωρίς να γνωρίζουν ποιό αποτέλεσμα τους βολεύει, ακόμη κι αν δεν υπάρχει οτιδήποτε πονηρό στα άλλα παιχνίδια.

Ακόμη και στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Σούπερ Λίγκα, τα ματς των δυο τελευταίων αγωνιστικών θα ξεκινήσουν την ίδια ώρα, παρότι όλα είναι προγραμματισμένα να μεταδοθούν τηλεοπτικά.

ΠΗΓΗ: ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.