Εκτυπώστε τη σελίδα
13-03-2013 20:51

Έδιωξαν Μοντάνο, Αγκάμεζ

ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΛΕΜΟΝΙΔΗ
Η Μαντελέιν Μοντάνο αναδείχθηκε πρώτη σκόρερ στο Τσάμπιονς Λιγκ γυναικών, αφού με 43 πόντους οδήγησε την Μπακού στον τελικό, όπου και πάλι ήταν η πρώτη σκόρερ της ομάδας της.

Για όσους δεν γνωρίζουν, η 29χρονη Μοντάνο ήρθε από μικρή στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ηρακλή και έδειξε στα γήπεδα πως θα αφήσει εποχή στο παγκόσμιο βόλει, χάρη στα πλούσια φυσικά προσόντα της.

Η Μοντάνο παντρεύτηκε με έλληνα, μάνατζερ παικτών μπάσκετ και είναι μητέρα ενός ελληνόπουλου. Πριν από μερικά χρόνια , τόσο η ίδια, όσο και ο σύζυγος της παρακαλούσαν την ΕΟΠΕ να κάνει τις απαραίτητες ενέργειες, στην παγκόσμια ομοσπονδία, για να παίξει στην Εθνική Ελλάδας.

Ο Λίμπερμαν Αγκάμεζ ήρθε κι αυτό μικρός στην Ελλάδα, συμπατριώτης της Μοντάνο και όταν έπαιξε με τη φανέλα της Νίκαιας έδειξε κι αυτός ότι θα αφήσει εποχή στο παγκόσμιο βόλει. Πρώτος σκόρερ του Τσάμπιονς Λιγκ με τη φανέλα της τουρκικής Χαλκμπάνκ. Κι αυτός παρακαλούσε να φορέσει τη φανέλα της Εθνικής.

Κοινός αποδέκτης των δυο αιτημάτων, ο πρόεδρος-δικηγόρος της ΕΟΠΕ Αχιλλέας Μαυρομάτης, που έκανε την περίφημη δήλωση "προτιμώ να παίζουν ελληνόπουλα στην Εθνική"

Η Μοντάνο είναι μητέρα δυο ελληνόπουλων, ο Αγκάμεζ έμαθε βόλει στην Ελλάδα, αλλά για τον πρόεδρο της ΕΟΠΕ θεωρούνται κολομβιανοί, ενώ ο ίδιος ως νομικός σύμβουλος και μέλος του ΔΣ της ΕΟΠΕ έκανε τις απαραίτητες ενέργειες για να παίξει ο Κράβαρικ ως Έλληνας.

Με δικές του παρεμβάσεις έπαιξε ως έλληνας και ο Μπάεφ, ενώ και αθλήτριες όπως οι Φεντότοβα, Σαπαρέσφκα, Μπάμπουλι , Προνιάδου, Σμυρνίδου και πολλές άλλες δεν είχαν πρόβλημα να πάρουν την ελληνική υπηκοότητα και να φορέσουν μερικές από αυτές τη φανέλα της Εθνικής.

Γιατί οι δυο κορυφαίοι στον κόσμο δεν φόρεσαν την γαλανόλευκη φανέλα; Ο δημοσιογράφος κατεβάζει το μολύβι και ανοίγει χώρο για να περάσουν οι ειδικοί επιστήμονες ...

 

  ΠΗΓΗ: ΦΩΣ  ΤΩΝ ΣΠΟΡ

3 σχόλια

  • Comment Link ΠΕΤΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2013 16:50 posted by ΠΕΤΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ

    Είσαι άκρως επικύνδυνος και είσαι και του χώρου!!!(κατά δήλωση).Ασχολήσου με ποδόσφαιρο και ολυμπιακό,αυτό δέν το έχεις.

  • Comment Link ΠΟΛΙΤΗΣ Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2013 09:53 posted by ΠΟΛΙΤΗΣ

    Μάλλον δεν εισέπραξε τα δέοντα!!!!!

  • Comment Link nikman Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2013 18:09 posted by nikman

    Στέφανε και οι εχθροί του Μαυρομάτη γελάνε μ'αυτά που γράφεις... Δηλαδή τότε δεν έκανε κουμάντο στην ΕΟΠΕ ο πρόεδρος και οι άλλοι, αλλά ο νομικός σύμβουλος! Πρώτα απ'όλα, προσβάλεις αυτούς...