1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-02-2013 13:05

Η αδιαφάνεια χτύπησε κόκκινο...

Η κίνηση Volley 2012 εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:
Σε πρόσφατη συνέντευξη του Α’ Αντιπροέδρου της ΕΟΠΕ, διαβάσαμε αυτολεξεί τα κάτωθι:
«Κάθε χρόνο υπήρχε μείωση 40% και αν αποδειχθούν αληθινές οι πληροφορίες για το 2013 η μείωση θα φτάσει το 60%. Είναι πολύ μεγάλη η μείωση, που μας φέρνει σε δύσκολη θέση, αλλά προσπαθούμε να βρούμε λύσεις».
«ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟ, ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΟΙΧΤΗ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ»
Και ρωτάμε τώρα εμείς οι … αφελείς και … μικροί…!
Συνέβη κάτι συνταρακτικό μέσα στους τέσσερις αυτούς μήνες από τις εκλογές-παρωδία του Βόλου, μέχρι σήμερα και δεν το αντιληφθήκαμε, όντες και λίγο … μειωμένης αντίληψης;…
Βρεθήκαμε προ κάποιας αναπάντεχης έκπληξης για την περαιτέρω μείωση της κρατικής επιχορήγησης; Δεν ήταν από τότε βέβαιο ότι αυτό θα συνέβαινε;
Υπήρχε ποτέ περίπτωση να μην είναι χειρότερη η οικονομική κατάσταση τη φετινή χρονιά;
Έτσι φτάσαμε, μέσα σε 4 μόλις μήνες από τις μεγαλειώδεις ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ των εκλογών, για τεράστια ανάπτυξη, για μεγαλειώδεις διεθνείς επιτυχίες, για αναβάθμιση Πρωταθλημάτων, για πρόγραμμα απεγκλωβισμού από την κρατική επιχορήγηση (μέσω … κουπονιών από το ALLOY FUN PARK, δωρεάν πίτσας από την PIZZA FUN και Δωρεάν; Courier) στην σημερινή δήλωση του Α’ Αντιπροέδρου, ότι «ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΝΟΙΧΤΗ».
ΦΤΑΣΑΜΕ από την προηγούμενη χρονιά που είχαν πάρει μόλις 1.700.000€, στον υπερφίαλο προϋπολογισμό των 3.900.000€ !!! που έφερε προς ψήφιση ο ανεκδιήγητος εισηγητής του, και που επικρότησαν οι χειροκροτητές κλακαδόροι, (στην πλειοψηφία τους άσχετοι με το άθλημά μας), στην πικρή πραγματικότητα του 1.500.000€ (και αν!) σήμερα.
Φτάσαμε στην περαιτέρω επιβάρυνση ακόμα και των Αναπτυξιακών Πρωταθλημάτων (βλέπετε και σχετική επιστολή Αίαντα Εύοσμου), παρά τις εντελώς αντίθετες προεκλογικές εξαγγελίες για περαιτέρω στήριξη των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων.
ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ:
Η ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ Η ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ!!!
Από κει και πέρα είναι θέμα του καθενός να κρίνει και να ενεργήσει!
Το VOLLEY 2012, παραμένει ενεργό παρακολουθώντας και στηρίζοντας αυτούς που βλέπουν.
VOLLEY 2012

Περισσότερα από την κατηγορία: « Tραυματισμοί στον ώμο H ... σαλάτα της ΕΣΑΠ »

6 σχόλια

  • Comment Link Leonardo Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2013 20:49 posted by Leonardo

    Μιας και δεν υπάρχει φράγκο πια στο volley από τις "ανατολικού μπλοκ" επιχορηγήσεις δεν την κάνετε σιγά σιγά όλα τα ... και οι καρεκλοκένταυροι να μείνουμε πίσω όσοι ρομαντικοί αγαπάμε πραγματικά το άθλημα (και βάζουμε που και που κάνα φράγκο κι απ' την τσέπη μας); Όλοι οι "παροικούντες την Ιερουσαλημ" ξέρουν πόσα έχουν βάλει (και πόσα έχουν βγάλει)ο Μαυρομμάτης ο Ψαρουδάκης και ο Μελισσουργός?

  • Comment Link ΡΕΑΛΙΣΤΗΣ Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2013 11:48 posted by ΡΕΑΛΙΣΤΗΣ

    Κώστας Kalafatis , συγνώμη που θα στο πω αλλά αυτά που γράφεις είναι «3 λαλούν και 2 χορεύουν ...» συνειδητοποίησε ότι στη ΓΣ του Βόλου, τη στιγμή που ΗΔΗ !!! η διοίκηση της Ε.Ο.ΠΕ είχε την τραυματική εμπειρία ότι το 2012 η τακτική της επιχορήγηση της είχε μειωθεί στα περίπου 2.000.000 € και ΟΛΟΙ ξέραν ότι το 2013 θα είναι χειρότερα τα πράγματα, ΚΑΤΕΒΑΣΕ προϋπολογισμό προς ψήφιση με ποσό επιχορήγησης από ΓΓΑ 4.000.000 € !
    Το χειρότερο δε ότι οι περισσότεροι των παρευρισκομένων εκ των οποίων πολλοί άσχετοι με το άθλημα... χειροκροτούσαν !
    Άσε λοιπόν τις κομματικές ταμπέλες γιατί, ΑΥΤΕΣ μας έφεραν σε αυτό το χάλι.. και δες την ουσία. Το πρόβλημα στο βόλεϊ καταρχάς είναι ότι υπάρχει έλλειψη σοβαρών παραγόντων, με ευθύνης πρωτίστως απέναντι στο άθλημα

  • Comment Link Billys Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2013 11:26 posted by Billys

    Για να μείνει το άθλημα ζωντανό, πρέπει να υπάρχουν ομάδες.
    Αλλά από τη στιγμή που σπρώχνουν ομάδες στη διάλυση (βλ. Ιωνικός Σάμου), μάλλον δεν στοχεύουν και πολύ στο "να μείνει το άθλημα ζωντανό..."

  • Comment Link Π.Νικολαϊδης Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2013 11:09 posted by Π.Νικολαϊδης

    χωρίς να θέλω να φανεί ότι παίρνω το μέρος της διοίκησης της εοπε θα ήθελα να μάθω τι ακριβώς προτείνει η κίνηση του κου Μελισουργού. Ποια είναι η λύση που είναι οφθαλμοφανής και δεν τη βλέπουν οι σημερινοί διοικούντες.Διαβάζω πολύ καιρό τις καταγγελίες τους, με πολλές προβληματίζομαι όμως τι ακριβώς προτείνουν; Με ποιους θέλουν να κάνουν αλλαγές και με τι χρήματα; Με το Μπερμπέρογλου του Ηρακλή που δήλωσε οπαδός του Μελισουργού και μόλις του κόψανε τη διοργάνωση του φαιναλ-φορ εφήβων ως μέτρο πίεσης δήλωσε φανατικός Μαυροματικός και ανταμείφθηκε με το να μπει αρχηγός αποστολής σε εθνικές ομάδες;Με τέτοιους κολοτούμπες θα αλλάξει το βόλει; Εγώ ρωτάω και αν κάποιος έχει απαντήσεις ας τις γράψει.Όμως κε Μελισουργέ όσο δίκιο και να έχετε δε μπορείτε να επικαλέιστε αλλαγές με παλιά και πολύ φθαρμένα υλικά.

  • Comment Link Κώστας Kalafatis Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2013 10:36 posted by Κώστας Kalafatis

    Τελικά είναι αθεόφοβος ο Μελλισουργός. Αντί να τα βάζει με την κυβέρνηση του φίλου του Σαμαρά που διαλύει τον αθλητισμό με το πετσόκομα των επιχορηγήσεων των ομοσπονδιών εγκαλεί την ΕΟΠΕ!
    Πόσο θράσος έχουν αυτοί οι ...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.