1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
26-09-2014 19:20

Έδειξε το επίπεδο του ο Παναθηναϊκός

Πολύ καλή εικόνα έδειξε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος αντιμετώπισε την Κύζικο Νέας Περάμου στην πρεμιέρα του τουρνουά «Άκης Αθανασόπουλος», και την κέρδισε 3-0. Η ομάδα του Μπακοδήμου αντιστάθηκε στους «πράσινους» μόνο στο δεύτερο σετ.

Στο πρώτο σετ ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε πολύ δυνατά και προηγήθηκε 16-8 με πρωταγωιστή τον Χόι που είχε 4 μπλοκ. Οι «πράσινοι» εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη της Κύζικου και με τον Καμίνσκι να εκτελεί σωστά, έφτασαν εύκολα στο 1-0.
Το σκηνικό άλλαξε στο δεύτερο σετ, με την Κύζικο να ζορίζει τον Παναθηναϊκό. Οι δύο ομάδες πήγαιναν χέρι - χέρι μέχρι το 22-22, όταν με 2 πόντους του Κουκ και 1 άσσο του Καμίνσκι έγινε το 2-0.
Το τρίτο σετ ήταν εύκολη υπόθεση για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος έδειξε τη διαφορά δυναμικής.

Ο Πεφάνης δεν αγωνίστηκε για την Κύζικο καθώς η μεταγραφή του δεν έχει ακόμη δηλωθεί. 

Τα σετ: 3-0 (17-25, 22-25, 15-25)

ΚΥΖΙΚΟΣ (Μπακοδήμος): Τσέργας, Βαρδής Χ., Μελλές, Μπεκιάρης, Παπασιδέρης, Θεοδωρόπουλος / Λιότας (λ), Πλεμμένος, Χριστόπουλος.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ανδρεόπουλος) : Καμίνσκι, Κουκ, Στιβαχτής, Πρωτοψάλτης, Χόι, Πανταλέων / Πολυχρονιάδης (λ), Αριστόπουλος, Ψάρρης, Αδαμόπουλος, Λουκάς.

1 σχόλιο

  • Comment Link panatha 13 Παρασκευή, 26 Σεπτεμβρίου 2014 16:24 posted by panatha 13

    γιατι ρε παιδια δεν κρατιουνται καθολου στατιστικα ?

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ