1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-08-2013 01:17

Μικρό χωριό, κακό χωριό

Cannot find volleynews.v2/WORLD/TURKEY/fener folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/WORLD/TURKEY/fener/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38

Στην γειτονική μας Τουρκία οι διοικήσεις των κορυφαίων συλλόγων του βόλεϊ τιμούν και σέβονται τους χορηγούς τους αλλά και τα Μέσα Ενημέρωσης που τους προβάλουν μέσα στην ευρύτερη «μάχη» μηνυμάτων μέσα στον κόσμο των σπορ. Ακόμα και οι ιατρικές εξετάσεις δίνονται στη δημοσιότητα για να διαφημιστεί και το ιατρικό κέντρο που κάνει τη χορηγία, όπως έκανε και η Φενερμπαχτσέ.

Ακόμα και η ώρα της αιμοληψίας με τη σύριγγα στο χέρι γίνεται καμπάνια προβολής και δίνεται στη δημοσιότητα. Και ο έλεγχος των αφτιών του Μίλκοβιτς είναι επίσης ένα θέμα.

Στην Ελλάδα βέβαια όλα αυτά αποτελούν ακόμα ταμπού και εκτός των άλλων ο ΕΟΠΥΥ ετοιμάζεται να κόψει και τις εξετάσεις στα αφτιά.

Ακόμα και αν το σορτσάκι της τάδε αθλήτριας είναι άλλο χρώμα από την ομάδα που αγωνίζεται είναι προπατορικό αμάρτημα και όποιος δημοσιογράφος το παρατηρήσει «κάνει πόλεμο στην ομάδα».

Φυσικά οι ιατρικές εξετάσεις γίνονται εν κρυπτώ και ακόμα και στους αγιασμούς αθλητές, αθλήτριες, προπονητές και παράγοντες αποφεύγουν την προβολή όπως ο διάολος το λιβάνι αλλά όταν έρχεται η ώρα της... κρίσης λέμε ένα «το βόλεϊ δεν πουλάει» και ξεμπερδεύουμε.

Και καλά στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ υπάρχουν τα περιθώρια για τις... βεντέτες. Στο ελληνικό βόλεϊ υπάρχουν περιθώρια και βεντέτες;

«Μικρό χωριό, κακό χωριό», λέει ο λαός και μέχρι να αλλάξουμε όλοι νοοτροπία ας παρακολουθούμε τους γείτονες δεξιά, αριστέρα και... πάνω που αλλάζουν κάθε μέρα προς το καλύτερο. Δεν μπορεί. Κάποια μέρα κάτι θα γίνει κι εδώ.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ