1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-08-2013 10:30

Mπράβο Αχιλλέα!

ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΛΕΜΟΝΙΔΗ
O Aχιλλέας Μαυρομάτης ήταν ο εγκέφαλος της δικαστικής νίκης του ΠΑΟΚ στη διαμάχη με τη Μέταλιστ, που έφερε τον αποκλεισμό της ουκρανικής ομάδας , 2 εκατομμύρια ευρώ στο ταμείο του "δικεφάλου" και την πρόκληση για συμμετοχή στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Μαυρομάτης τα κατάφερε γιατί έχει γνώσεις και διαθέτει όλο το χρόνο του στην θεσσαλονικιώτικη ΠΑΕ, αφού η δικηγορία είναι το κύριο επάγγελμα του και το εξασκεί με επιτυχία.

Τι του φταίει όμως το κακόμοιρο βόλει, που το έχει ως πάρεργο, ασχολείται με τη διοίκηση του αθλήματος , όταν του περισσεύει χρόνος και αυτό έχει ως αποτέλεσμα την παντελή διάλυση του;

Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε τα πολλαπλά σημάδια αποσύνθεσης του αθλήματος γιατί θα γίνουμε κουραστικοί, αλλά το γεγονός και μόνο ότι δεν δούλεψαν ούτε μια ημέρα το καλοκαίρι οι εθνικές ομάδες ανδρών και γυναικών συνιστά αρνητικό παγκόσμιο ρεκόρ.

Το γεγονός ότι ο Μαυρομάτης έχει έδρα στην Θεσσαλονίκη μεγεθύνει το πρόβλημα και δεν είναι τυχαίο οτι το καταστατικό της Ομοσπονδίας θέλει το πρόεδρο μόνιμο κάτοικο της Αθήνας.

Ο Μαυρομάτης το παρέκαμψε με νομικίστικα τερτίπια, έρχεται ως επισκέπτης και το δυσάρεστο είναι ότι και ο ουσιαστικός πρόεδρος της ΕΟΠΕ ο Κωστής Ψαρουδάκης είναι κάτοικος Κρήτης και έρχεται κι αυτός ως επισκέπτης.

Μπράβο όμως και στους δυο που κατάφεραν να βρεθούν στον αφρό, κάτι που αναδεικνύει την ανικανότητα των αθηναίων παραγόντων, που είναι είτε διακοσμητικοί, είτε μαριονέτες, είτε άχρωμοι και άοσμοι.

Tο Μοσχάτο πνέει τα λοίσθια. Άλλη μια ομάδα που διοικεί σύμβουλος της ΕΟΠΕ διαλύεται και η ΜΟΝΗ που έχει επικεφαλής μέλος του ΔΣ και διαπρέπει είναι το Ρέθυμνο. Το Μοσχάτο στο δρόμο που χάραξε το Πειραματικό, η Κερατέα, o Hρακλής , ο Κτησιφών και οι υπόλοιπες δημοκρατικές δυνάμεις...

ΠΗΓΗ  ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

3 σχόλια

  • Comment Link jionas Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2013 07:26 posted by jionas

    Πολύ καλό το σχόλιό σας για την διοίκηση της Ομοσπονδίας Βόλεϊ...
    θα ηθελα να προσθέσω την απορία, και τι γίνεται τωρα που η Ομοσπονδία ειναι "ακέφαλη" καθημερινά-χωρίς να υπάχρει ουτε καν διευθυντής? (γιατι παραιτήθηκε ο κ. Σπηλιάκος αραγε??) πόσο αξιοκρατικά θα αξιολογηθοούν τα στελέχη της ομοσπονδίας ή θα εχουμε τα παλιά φαινόμενα ??
    Απλώς απορίες ..

  • Comment Link Κυριακιδης Αγγελος Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2013 14:37 posted by Κυριακιδης Αγγελος

    Δυστυχώς ο κατάλογος των ανδρικων ομάδων που αναστέλλουν τη δραστηριότητα τους ανοιξε και είναι μακρης αφού σύμφωνα με δημοσιεύματα εκτός της ομάδας του Μοσχατου και άλλες ανδρικες ομάδες ανακοίνωσαν αναστολή, ΦΕ Ιωαννίνων, ΑΟ Σπατων και ο ΑΣΠ Μεταμορφωσης, μια ομάδα που πρωταγωνιστουσε στην Α2 εδώ και χρόνια.
    Κρίμα, πραγματικά κρίμα... Και ΚΑΝΕΙΣ δεν ευαισθητοποιηται και ΤΊΠΟΤΑ δεν αλλάζει.
    Φαίνεται πως όλοι έχουν αποδεχτεί τη μοίρα τους.
    Προτείνω μια έκτακτη ΓΣ με συμμετοχή όλων των φορέων του αθλήματος ΚΑΙ με τη παρουσία του ΓΓΑ με αποκλειστικό θέμα τη σωτηρία του Ανδρικού Βολει.
    Αγγελος Κυριακιδης
    Πρώην ΓΓ της ΕΟΠΕ.

  • Comment Link volleyakias Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2013 08:07 posted by volleyakias

    εντάξει κε Λεμονίδη ,συμφωνώ σε πολλά από αυτά που γράφετε.Ομως το ότι βάζετε σε ίδια μοίρα ομάδες σαν το Πειραματικό, τον Κτησιφώντα, το Μοσχάτο και την Κερατέα με τον μεγάλο Ηρακλή κρίνεται ως αδόκιμο τουλάχιστον για να μην πω εκτός τόπου και χρόνου.Εντάξει υπάρχουν οπαδικές προτιμήσεις και συσσωρευμένες εμπάθειες όμως λίγος σεβασμός σε μια τεράστια ομάδα με 15 τίτλους, πέντε φαιναλ φορ τσάμπιονς λιγκ και τρεις τελικούς τσάμπιονς λίγκ τα τελευταία 13 χρόνια, νομίζω ειναι απαραίτητος.Ο Ηρακλής πληρώνει αμαρτίες συγκεκριμένων ανθρώπων που ελέγχονται και ποινικά και σα μέγεθος είναι συγκρίσιμο μόνο με τους δύο της Αθήνας.Με κανέναν άλλο.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ