1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-08-2013 18:23

O Ψάρρας, ο Προύσαλης και οι μετακινήσεις...

ΤΟΥ  ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΛΕΜΟΝΙΔΗ
Σχεδόν ποτέ η μίμηση δεν έχει τα ίδια αποτελέσματα με το πρωτότυπο και τελευταίο παράδειγμα είναι ο Παναθηναϊκός, που βαδίζει στα χνάρια του Ολυμπιακού, με τους οπαδούς να παίρνουν στα χέρια τους τη διοίκηση του ερασιτέχνη.

Κι ενώ ο Ολυμπιακός έκανε διακανονισμό με παίκτες και προπονητές χωρίς πολύ φασαρία, ο Παναθηναικός κατήγγειλε τους Ψάρρα,Μηνούδη, Ντονά γιατί δεν δέχονται να αποσύρουν τις προσφυγές τους, παίρνοντας μόλις το 30% των χρωστούμενων.

Και ο Ολυμπιακός είχε τέτοιες περιπτώσεις, 3 πολίστες, αλλά ποτέ δεν έβγαλε ανακοίνωση, δεν τους... παρέδωσε στους οπαδούς, αντίθετα τους προστάτευσε , καθώς δεν ανέφερε καν τα ονόματα τους.

Πάμε στο επίμαχο θέμα των αποζημιώσεων. Και το μπάσκετ δεν έχει λεφτά, όπως και το βόλει, αλλά εφαρμόζει μια δίκαιη πολιτική, που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν και ουσιαστικά φέρνει όλες τις ομάδες στην ίδια αφετηρία, όσον αφορά τα έξοδα των μετακινήσεων.

Στο μπάσκετ λοιπόν , αποφάσισαν να πληρώσουν όλες τις μετακινήσεις άνω των 200 χιλιομέτρων για να διευκολύνουν τις ομάδες που είναι στην περιφέρεια και ταξιδεύουν πολλές φορές στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα.

Η Ορεστιάδα, αλλά και οι ομάδες των νησιών, έχουν πάνω από 10 μετακινήσεις, σε αντίθεση με τις αθηναϊκές και τις θεσσαλονικιές που παίζουν πολλά ματς στην πόλη τους και μετά βίας έχουν δυο-τρεις μακρινά ταξίδια και διανυκτερεύσεις.

Η κρίση θέλει έξυπνα μέτρα και όχι οριζόντιες περικοπές, αφού η επαρχία πάντα έχει μεγαλύτερα προβλήματα και πρέπει να αντιμετωπίζεται διαφορετικά για να υπάρχει ισονομία και να ξεκινούν όλες οι ομάδες το πρωτάθλημα, με τα ίδια έξοδα.

Έχουμε ξαναγράψει, ότι καλό είναι οι παίκτες να μη συμπεριφέρονται ως οπαδοί, γιατί δυστυχώς πολλές φορές , μετανιώνουν για τον υπέρμετρο φανατισμό τους και την υποστήριξη της ομάδας τους, πέραν των ορίων.

Παράδειγμα ο Κράβαρικ που συνδύασε το όνομα του με τον Ηρακλή, αλλά όπως κατήγγειλε είναι απλήρωτος, αλλά και ο Προύσαλης που έβαζε τα στήθια του για τον ίδιο σύλλογο και του χρωστούν 90.000 ευρώ.

 
ΠΗΓΗ: ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
 

Περισσότερα από την κατηγορία: « Mπράβο Αχιλλέα! Μικρό χωριό, κακό χωριό »

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ