1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-08-2013 11:51

Η ΑΕΚ, η Νέα Πέραμος και ο Ρέρρας

ΤΟΥ  ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΛΕΜΟΝΙΔΗ

Η ΑΕΚ αποχώρησε από την Α1, χωρίς να κάνει προσπάθεια διακανονισμού των χρεών, όπως κατήγγειλαν Καζάζης, Αρσενιάδης, Ντόζης, που δεν τους πήραν καν τηλέφωνο. Μεγάλο πλήγμα για την "Ένωση" στην εποχή Μελισσανίδη, που έταζε λαγούς με πετραχήλια σε όλα τα τμήματα.

Απο εκεί και πέρα η ΕΣΑΠ θα δώσει wild card, σε ομάδα της Α2 ανδρών, με την Ορεστιάδα να έχει το προβάδισμα , αλλά και πολλαπλά προβλήματα λόγω παλαιών χρεών.

Το χειρότερο όλων είναι ότι η Ορεστιάδα δεν ξέρει τι χρωστάει, αφού σύμφωνα με τον νέο πρόεδρο Βασίλη Γκιτζάνη παρέλαβε χάος και υπάρχουν οφειλόμενα από το 2005, στον Νταραιντού.

Ο αργεντινός εξάλλου ήταν αυτός που απαγόρευσε τις μεταγραφές στην ΑΕΚ γιατί του χρωστούσαν λεφτά, γι αυτό και σήμερα αναμένεται να ζητήσει δικηγόρος της Ορεστιάδας τις εκδικασθέντες οφειλές.

Πρέπει να απευθυνθεί στην επιτροπή επίλυσης οικονομικών διαφορών για να μάθει το ύψος των οφειλών και μετά να κάνει προσπάθεια διακανονισμών, κάτι που έπρεπε να πράξει εδώ και καιρό, όταν ξεκινούσε την προσπάθεια ανόδου.

Απο την άλλη, η ΕΟΠΕ έχει προεξοφλήσει ότι η Ορεστιάδα πρέπει να προβιβασθεί στην Α1 ανδρών και κινδυνεύει να εκτεθεί, αν δεν τα καταφέρει στον διακανονισμό των χρεών.

Υπάρχουν πάντως κι άλλες υποψηφιότητες με υπερ και κατά. Ενδιαφέρεται ανεπίσημα ο ΣΠΑΚαρδίτσας που έχει από πίσω του μια μεγάλη πόλη, αλλά και η Νέα Πέραμος που έχει ήδη ομάδα επιπέδου Α1 ανδρών, τη στηρίζει ο Δήμος Μεγάρων και δεν έχει χρέη.

Ενδιαφέρεται επίσης η ΜΕΝΤ, προκειμένου να καλύψει το κενό του Ηρακλή, αλλά και η Δραπετσώνα, η μόνη που έχει καταθέσει αίτηση για wild card, καθώς και το Κολλέγιο. Πρώτο βήμα, είναι να μάθουμε τα χρέη της Ορεστιάδας.

Γυρίσαμε από την άδεια μας και τη μελαγχολία της επιστροφής την εξαφάνισε η παρακάτω δήλωση: «Στη μεταβατική αυτή χρονιά το μόνο βέβαιο είναι ότι το οργανωτικό επίπεδο των τελικών μπιτς βόλει στα πανελλήνια πρωταθλήματα Juniors, ανέβηκε κατακόρυφα».

Ανήκει στο Θανάση Ρέρα, το λοχαγό του ουσιαστικού προέδρου της ΕΟΠΕ, Κωστή Ψαρουδάκη. Να είναι καλά το παιδί μας διασκέδασε και καλό θα είναι να συνεχίσει τις δηλώσεις για να ευτυχήσουμε...

Στην αναμνηστική φωτό των τελικών, καμαρώνει και ο πρόεδρος της ΟΔΒΕ Μαυρικίδης, που πριν από λίγες ημέρες απειλούσε ότι θα πάρει τους διαιτητές και θα φύγει από τις διοργανώσεις της ΕΟΠΕ...



 

ΠΗΓΗ:  ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

3 σχόλια

  • Comment Link Τom Τρίτη, 06 Αυγούστου 2013 12:45 posted by Τom

    Τι απειλουσε ο Μαυρικιδης κ.Λεμονιδη???Χα χα χα επειδη λειπατε σε αδεια χασατε πολλα επεισοδια,οι διαιτητες δεν κατεβηκανε να παιξουνε και διαιτητευσαν τους αγωνες διαιτητες δυο-τριων χρονων και ο Μαυρικιδης-απιστευτο αλλα ΑΛΗΘΙΝΟ-πηγε για να κανει απονομες αδειαζοντας τους διαιτητες που απειχανε απο τα τελικα!!!

  • Comment Link alkhs Τρίτη, 06 Αυγούστου 2013 11:21 posted by alkhs

    γιατι λες ανακριβειες? ποτε εταζε ο μελισσανιδης λαγούς με πετραχήλια σε όλα τα τμήματα? ο ίδιος είχε πει ξεκαθαρα οτι δεν ασχολείται με άλλα τμήματα οσο αναφορα την αεκ στο βολλευ δυστυχως είναι πολλά τα χρέη και το κακο είναι ότι ο αλεξιου μας λεει ψεματα και δεν βάζει μια λά μετά την αεκ έχει σειρά και ο παο και ο ηρακλής και άλλες ομάδες γιατι δυστυχω ειναι τετοια η εποχη στην ελλαδα που δεν μπορούν πλέον σε ερασιτεχνικα σωματεια να κανουν πρωταθλητισμο

  • Comment Link ΜΑΚΟΥΦΑΝΙΤΣ Τρίτη, 06 Αυγούστου 2013 09:49 posted by ΜΑΚΟΥΦΑΝΙΤΣ

    Δεν είναι πιο λογικό να πέσει μια όμαδα μόνο από την Α1 και να ανέβουν οι τρεις πρωταθλητές απευθείας της Α2 από το να ανέβει η Δραπετσώνα?Δεν έχω τπτ με την ομάδα απλά ως παράδειγμα την αναφέρω.Ποιός ξέρει τι μαγειρεύει το αξιόπιστο πρωτάθλημα της Α1...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ