Εκτυπώστε τη σελίδα
30-07-2013 15:36

Ζήτω το έθνος!

Του Στέφανου Λεμονίδη:
Ο Σύλλογος Φίλων Εθνικών Ομάδων έστειλε ευχές στην εθνική κορασίδων και συναγωνίζεται με τον ΠΑΣΑΠ στις ευχητήριες κάρτες, τα "δεν πειράζει" και τα "μπράβο παιδιά". Μέχρι στιγμής προηγείται ο ΠΑΣΑΠ με ... 7231 ανακοινώσεις ευχών, συγχαρητητρίων , "δεν πειράζει" και ακολουθεί ο ΣΦΕΟ με 7224. Αναμένεται γερή μάχη.

Γραφικός έχει καταντήσει ο Σύλλογος Φίλων Εθνικών ομάδων , αφού το μόνο που κάνει είναι να εύχεται καλή επιτυχία στις ομάδες, να δικαιολογεί τις ήττες και να θριαμβολογεί στις νίκες. Χρειαζόταν να συστήσουν Σύλλογο για να βγάλει κάποιος-α το δημοσιογραφικό απωθημένο του;

Μέλημα του  έπρεπε να είναι  η λειτουργία των ομάδων, κι αν το έκαναν αυτό ας έβαζαν  λεφτά από την τσέπη τους για να προπονηθούν οι εθνικές ομάδες, που κάαααθονται για πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού βόλει, όλο το καλοκαίρι.

Κάθε αθλητής που πάει στον Παναθηναϊκό, λέει ότι είναι τιμή του που θα παίξει σε τόσο μεγάλο σύλλογο. Κάθε αθλητής που φεύγει από τον Παναθηναικό τα τελευταία χρόνια ψάχνει ένα καλό δικηγόρο, μπας και πάρει κάποια από τα χρήματα που του έταξαν.

Υπάρχουν και εξαιρέσεις, όπως του Πανταλέοντα και του Ψάρα. Τους χάρισαν τα λεφτά που τους χρωστούσαν για να βρουν την υγεία τους. Ευχόμαστε καλή διαμονή, στους Λαίο, Καρυπίδη, Μπέλο, Στιβαχτή και τα άλλα παιδιά που θα ακολουθήσουν.

Μάχη μεταξύ Βριλησσίων και Παναθηναικού για την απόκτηση της Μερτέκη με υποσχετική. Καλό θα ήταν να τα βρουν πρώτα με τον πατέρα της, γιατί αυτός την πήρε πίσω στα Κύμινα, όταν υπέγραψε στον Ολυμπιακό, γιατί δεν του άρεσε το σπίτι στο Μοσχάτο! Στη μάχη μπήκε και ο Πανναξιακός!

Ο Λεώνης πάντως δεν χάρισε κάστανα, μίλησε για την ανυπαρξία σχεδιασμού στις εθνικές ομάδες και δικαιολόγησε την σιωπή του τα τελευταία χρόνια, στο ότι δεν ήθελε να κάνει κακό στην ομάδα.

Έχουμε πάθει ανοσία όλοι στο βόλει. Δεν υπάρχουν εθνικές ομάδες, δεν υπάρχουν σωστά πανελλήνια πρωταθλήματα μπιτς βόλει, δεν γίνονται τελικές φάσεις μικρών πρωταθλημάτων και η ζωή συνεχίζεται...

Άργησε δυο χρόνια ο πρόεδρος των διαιτητών Μαυρικίδης, να μιλήσει για τις οφειλές και τις ανακολουθίες της ΕΟΠΕ, για την μη εφαρμογή των συμφωνιών και για όλα τα κακά που έχουν πλήξει τους διαιτητές.

Όταν ανέλαβε, δεν είχε το θάρρος να διεκδικήσει κάτι και τώρα είναι αργά. Όλα γράφτηκαν στο χιόνι και οι διαιτητές ας του ζητήσουν τις ευθύνες για τον γκρεμό που οδήγησε τον κλάδο.

Όσο για το ότι δεν τον φώναξαν για να συζητήσουν τα νέα δεδομένα του αθλήματος, κάνει τεράστιο λάθος ή μάλλον τους καλόμαθαν τους διαιτητές οι  διοικήσεις της  ΕΟΠΕ που τους είχαν συνομιλητές σε όλα τα ζητήματα.

Για να γίνει ένας αγώνας βόλει χρειάζονται αθλητές και όχι διαιτητές. Οι διαιτητές, όσο χοντρό κι αν ακούγεται, είναι κάτι παραπάνω από το φιλέ και τις μπάλες για τη σωστή διεξαγωγή ενός αγώνα και όχι οι συμμέτοχοι στον σχεδιασμό του ελληνικού βόλει.

Αμ, κι εκείνο για την ΕΣΑΠ τι το ήθελε; Η Α1 ανδρών είναι η μόνη που πληρώνει, αλλά για να μη τον κατηγορήσουν ότι κάνει πόλεμο στην ΕΟΠΕ , έβαλε και την ΕΣΑΠ για να θολώσει τα νερά.
 
Πηγή: Φως των Σπορ

1 σχόλιο

  • Comment Link mpam Τρίτη, 30 Ιουλίου 2013 14:32 posted by mpam

    Μπορει να μην τον καλεσανε τον Μαυρικιδη για να συζητησουνε κ.Λεμονιδη αλλα τον καλεσανε στις απονομες του allou αυτο πως το εξηγειτε?