1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-06-2013 16:37

Aλληλεγγύη ίσον ρουσφέτι...

Του Στέφανου Λεμονίδη:

«Η ΕΣΑΠ έχει κριτήρια αλληλεγγύης» δήλωσε ο εκ των πρωταγωνιστών της διάλυσης του Παναθηναικού  Χρόνης Ακριτίδης,

αφού δεν μπορούσε να πει την ωμή αλήθεια "Η ΕΣΑΠ είναι ένα παρεάκι, που κάνει τα ρουσφέτια των μελών της".
 
Μόνο η Καλαμαριά πλήρωσε με διάλυση βάση των κανονισμών(ακόμη να πληρωθούν οι δύσμοιροι παίκτες) και με απόφαση της ΕΣΑΠ, αφού τόσο ο Ηρακλής, όσο και ο Παναθηναικός έμεναν στην παρέα  και συνέχιζαν,  παρά τα τεράστια οικονομικά προβλήματα.
 
Η ΕΣΑΠ συχνά παίρνει  αποφάσεις καταστρατηγώντας την προκήρυξη, κάτι που δεν συμβαίνει πουθενά αλλού στον κόσμο, ακόμη και στον διάτρητο ελληνικό αθλητισμό. Δεν γίνεται να υπάρχουν όροι και κανόνες και να αντικαθίστανται από τις ψήφους της παρέας. Με ολίγη νομικίστικη σάλτσα, η ΕΣΑΠ αποφασίζει πάντα για το συμφέρον της παρέας που έγινε πλέον κλειστή Λίγκα, αφού δύσκολα μπορεί κάποιος τρίτος να περάσει το κατώφλι του ιερού. Και η επιχορήγηση του ΟΠΑΠ μοιράζεται στους ίδιους και στους ίδιους και μερικοί από αυτούς, δεν βάζουν καν χρήματα από την τσέπη τους.
 
Παναθηναϊκός και Μίλωνας υποβιβάστηκαν αγωνιστικά, ο Ηρακλής λόγω χρεών, αλλά κρατήθηκε στον αφρό ο Παναθηναϊκός για τους παραπάνω λόγους. Κι όλα τριγύρω αλλάζουνε , αλλά  στην ΕΣΑΠ όλα τα ίδια μένουν.
 
Και το πρωτάθλημα θα αρχίσει με τη Λαμία, τον Άρη, την Κηφισιά , την ΑΕΚ και ιδιαίτερα τον Παναθηναικό με τεράστιες οφειλές προς τους παίκτες, αλλά  κανένα αυτί δεν θα ιδρώσει, αφού θα γίνονται διακανονισμοί προς τους παίκτες χωρίς να τηρούνται.
 
Kι αφού στήριξαν την απόφαση τους στον μηδενισμό του Ηρακλή, γιατί δεν άλλαξε η κατάταξη  της βαθμολογίας, με την επιστροφή των βαθμών στις ομάδες που έχασαν από τον Ηρακλή , ρε παιδιά;
 
ΥΓ: Με αυτή την απόφαση σώθηκε ο Χρόνης Ακριτίδης, όχι ο Παναθηναικός. Για να τα καταφέρει , πρέπει να περάσει το σκόπελο της επαγγελματικής επιτροπής, αλλά αν η ΕΕΑ ενεργήσει όπως τα δυοπροηγούμενα χρόνια με την υπόθεσηΗρακλή, τότε  θα είναι διάπλατα ανοιχτή η πόρτα της σε όλους τους προβληματικούς. Και ως δικλείδα υπάρχει και ο υφυπουργός αθλητισμού...
 
Πηγή: Φως των Σπορ

2 σχόλια

  • Comment Link zamboni Πέμπτη, 06 Ιουνίου 2013 15:01 posted by zamboni

    "Η ΕΣΑΠ συχνά παίρνει αποφάσεις καταστρατηγώντας την προκήρυξη, κάτι που δεν συμβαίνει πουθενά αλλού στον κόσμο, ακόμη και στον διάτρητο ελληνικό αθλητισμό."

    Όχι και πουθενά. Η Superleague στο ποδόσφαιρο έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ εδώ και καιρό..

    Κατά τ' άλλα, σ' αυτό:

    "Kι αφού στήριξαν την απόφαση τους στον μηδενισμό του Ηρακλή, γιατί δεν άλλαξε η κατάταξη της βαθμολογίας, με την επιστροφή των βαθμών στις ομάδες που έχασαν από τον Ηρακλή , ρε παιδιά;"

    έχεις απόλυτο δίκιο, καθώς το συγκεκριμένο γεγονός αποτελεί το ξεβράκωμα της παρεούλας που υποτίθεται υπηρετεί το άθλημα. Θα μπορούσαν να βγουν από τη δύσκολη θέση αντιγράφοντας τους ομόλογούς τους στη μπάλα και τιμωρώντας τον Ηρακλή για δυσφήμιση του βόλλευ, αλλά τότε θα τους παίρνανε χαμπάρι οι πάντες...

  • Comment Link Γ. Χ. Πέμπτη, 06 Ιουνίου 2013 14:41 posted by Γ. Χ.

    Αν τις περισσοτερες φορες διαφωνω μαζι σας εδω θα συμφωνησω απολυτα. Με μια επιφυλαξη για τον Ηρακλη. Η παρεα της ΕΣΑΠ εκανε οτι μπορουσε για να στειλει τον Ηρακλη τα δυο προηγουμενα χρονια , προσπαθησε πολυ αλλα δεν της βγηκε την ωρα που κανει τα στραβα ματια σε αλλες ομαδες και ανεχεται τους παρανομουντες με τα διπλα ΑΦΜ. Μονο κοροιδο ο Ηρακλης με το ενα αφμ. Και η πλακα ειναι οτι αυτοι που τον διοικουν ηλπιζαν στον Παντελη. Ε ρε γλεντια. Ασχετοσυνη σε ολο της τομεγαλειο.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ