1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-06-2013 17:50

Έγκλημα η παραμονή του Παναθηναϊκού

Του Παναγιώτη Περπερίδη
Η ΕΣΑΠ έχασε και την τελευταία ευκαιρία να σώσει την επαγγελματική λίγκα, επικυρώνοντας τη βαθμολογία της Volleyleague με τον Παναθηναϊκό να παραμένει στην κατηγορία, αντί του Ηρακλή που μηδενίστηκε μετά τις αποφάσεις ΕΕΑ, Αθλητικού Δικαστή και ΑΣΕΑΔ.


Τα έχουμε ξαναπεί. Σωστά υποβιβάζεται ο Ηρακλής λόγω οφειλών τόσο προς το δημόσιο, όσο και προς το έμψυχο δυναμικό πολλών οικονομικών χρήσεων. Κακώς όμως μένει στην κατηγορία ο Παναθηναϊκός που έχει εξίσου πολλές εκκρεμότητες προς παίκτες, προπονητές, φροντιστές και γενικώς όσους φορούν κάλτσες στον πλανήτη. Αναρωτιέμαι πως είναι δυνατόν να πάρει άδεια από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού μέχρι να αρχίσει το νέο πρωτάθλημα, όταν ο ερασιτέχνης φυτοζωεί και τα χρέη του ΤΑΑ είναι ατελείωτα. Φυσικά για τα χρέη αυτά (στην πραγματικότητα άνω του εκατομμυρίου) ενδεχομένως μείνει ατιμώρητος, γιατί έτσι αποφάσισε ένα σύστημα που δε λέει να τιμωρήσει τους ασυνεπείς.

Διαβάστε τη συνέχεια στο pamesports.gr

1 σχόλιο

  • Comment Link Γ. Χ. Τετάρτη, 05 Ιουνίου 2013 18:00 posted by Γ. Χ.

    Συμφωνω απολυτα ομως η λιγκα λειτουργει με εναν αμφιλεγομενο τροπο κι αυτο φαινεται σε σειρα κινησεων της. Υστερα εχουν το θρασος να μιλανε για ελκυστικο προιον και αναπτυξη του βολλει. Κυριοι, απλα αισχος.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ