1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-06-2013 13:51

Ξεβρακωθήκαμε! Ας ξαναντυθούμε...

cev.lu cev.lu
Έκλεισα την τηλεόραση στο δεύτερο σετ κι έφυγα απο το γραφειο σκασμένος. Μπήκα στο αυτοκινητο. Στο δρόμο πήρα δυο φίλους του χώρου ,περισσότερο για να τους ακούσω παρά για να πω κάτι.

Πριν λίγα λεπτά ο Μιλτιάδης έλεγε στον Δάρα στον αέρα του Real Fm :"κοίτα τον Περπερίδη πως βλέπει την εθνική βόλεϊ. Αυτά τα παιδιά θα του δώσουν τις μεγάλες χαρές, όπως σ εμάς η παρέα του ποδοσφαίρου , όπως σ εκείνον η παρέα του μπάσκετ"... Του χαμογέλασα πικρά και δεν είπα κουβέντα. Χάναμε ήδη 2-0 απο το Βέλγιο, αλλα το πρόβλημα δεν είναι η ήττα, είναι η εικόνα...

Είναι 01.30, μόλις μπήκα σπίτι και άνοιξα την τηλεόραση. Αρχίζει μια επανάληψη εκπομπής της Βίκυς Φλέσσα στη ΝΕΤ. Παίζει σήμα κι ένα τραγούδι νεαρού τραγουδοποιού ονόματι Λόλεκ.

Ακούω:
 
"Lord can you please give me some time... Has anybody noticed that I try?"

Μόνο που χρόνος δεν υπάρχει κι η προσπάθεια στον αγώνα επιβίωσης δεν αρκεί. Ε ναι, δεν αρκεί. Ο χρόνος μας τελειώνει. Τρεχάτε να προλάβουμε.
 
 

2 σχόλια

  • Comment Link nikman Κυριακή, 02 Ιουνίου 2013 19:56 posted by nikman

    Πολύ σωστός Βασίλη θεοδωρόπουλε!

  • Comment Link Βασιλης Θεοδωροπουλος Κυριακή, 02 Ιουνίου 2013 12:58 posted by Βασιλης Θεοδωροπουλος

    Δεν υπαρχει καμμια περιπτωση "θανατου" για το ελληνικο βολλευ.Ειναι δεδομενο οτι το βολλευ στην χωρα μας εχει παρα πολυ βαθιες ριζες και θα ζησει.
    Επισης ειναι δεδομενο οτι η "βιτρινα" μας εχει πιασει πατο,η ειναι πολυ κοντα στο να πιασει. Δεν εχει και πολυ νοημα να κριτικαρουμε την εθνικη ομαδα.Ειτε παιξει καλυτερα ειτε οχι,η ανακαμψη δεν θα ερθει απο εκει.
    Θα ερθει απο την προσπαθεια που εχει ηδη ξεκινησει σε ολη την Ελλαδα,ως δια μαγειας απο τοτε που κοπηκαν οι επιχορηγησεις,να ξαναμαζεψουν οι συλλογοι παιδια,να ξεκινησουν απ την αρχη.
    Χωρις μεγαλα λογια,χωρις υποσχεσεις για οδοιπορικα που δεν θα ερθουν ποτε,με μονο δελεαρ το παιχνιδι,για τα μικρα παιδια που μπαινουν για πρωτη φορα στο γηπεδο.Με μια μικρη συνδρομη απ τους γονεις, για να κανουν τα παιδια τους κατι που θα τα βοηθησει σε ολη τους την ζωη,και με την εξευρεση μικρων η μεγαλων χορηγων.
    Τα ακουμε ολα αυτα τωρα τελευταια ολο και περισσοτερο,σαν να ξαναζουμε μερες του 1980,οταν το βολλευ ηταν πρωτο αθλημα στην Ελλαδα σε εγγραφες νεων αθλητων.
    Αυτη ειναι η πραγματικη επαννεκινηση του αθληματος,αυτη ειναι η μεγαλη μας ελπιδα,κι απο αυτην την μεγαλη βαση που θα ξαναδημιουργησουμε θα ελθουν οι μεγαλοι αθλητες ,οι καινουργιοι φιλαθλοι και οι επιτυχιες.
    Εκει να στρεψουν ολοι τωρα την προσοχη τους και την βοηθεια τους.
    Αν ριξουμε ολοι μας το νερο που μπορουμε και μας αναλογει,το φυτο που φαινεται τωρα μαραζωμενο, σε λιγα χρονια θα ειναι πιο μεγαλο και σιγουρα πιο δυνατο απο πριν

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ